Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hoşgeldin kelebek ay bi görsen burnum hep akıyo durmuyo hiç ya 🙁

bu kadar niye doldurdun bacım bu haftanı ya zaten hafta içi çalışıyorsun azcık dinlenmiş olurdun..yorulacaksın hep hafta sonu

gündüz mısafırım yabancı degıl kardesım dedıgım bırı cocguyla gelecek bıraz dertlesmeye ıhtıyacı vardı gerı cevıremezdım hem yabancı degıl temızlık yaptırırm ben ona🙂🙂akşam ki misafirlerm önemlı hem yabancı degıller yaparım bır seyler ama haftasonu yogun gececek.

kızlar kılo almak ıstemıyorsanız az ve sık yıyeceksınız doktorum bana hamılelıkte her seyden bolca yemen gerkeır gıbı bır zorunluluk yok dedı mesela ben ılk zamanlarda bal ve pekmez yıyordum onlar kalorılı seyler her gun yeme dedı ben meyve agırlıklı yıyorum sımdılık ablam 8 kılo almıstı ınsallh bnde o kdar alırımm kızlar🙂

ay maşallah 8 kilomu 🙂 yok ben zaten zayıfım biraz daha fazla alıyım inşallah 🙂

canım sen kendini yormada hafta sonu önemli olan o gelene gidene iş yaptır

- - - Updated - - -

selam kızlar ben geldim nasılsınız
hoşgeldin pineeeee 🙂

Sen halledersin canım hamaratsın.

İnşallah bende böyle devam ederim ne diyeyim.
Ama son zamanlara doğru kendinizden geçiyorsunuz,varınız yoğunuz bebişiniz oluyor.
Doktorun tavsiyesine uymaya çalışıyorum elimden geldiğince,ama nazlanmak canımın çektiğini yemekden de geri kalmıyorum🙂

hadi bakalım inşallah 🙂 ama sen yinede dikkat et dotorlar genelde 15 kiloyla filan tamamlanmalı hamilelikler diyolar

Elimden geldiğince canım benim.İnşallah böyle devam ederim.
Kaldı 122 günüm sabır diyorum🙂

hoşbulduk kafa ve bebişiiiii 🙂 nasılsın kız dün çikletim nerde ile konuştukkkk söyledim senin bebişinin olduğunu çok çok sevindi 🙂

😀 😀 iyiyim çok şükür canım bebeişimde iyidir inşallah biraz büyüsün diye bekliyorum 🙂 sağolsun canım teşekkür ettiğimi söylersin..onun varmıymış bişey inşallah ne zaman isterse o zaman olur 🙂

sen nasılsın ne yapıyo duru bebeğimiz bakalım

Kız pine sende mi hamişsin kaç haftalık oldun 🙂

oooo onunki bizimkilerin ablası canım 🙂