Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa olumsuz düşünme sakın böyle şeyler yoksa daha ilerki haftalarda pronayak olursun ben şimdi haftaya gidicem şimdi bile korkuyorum alla hkorusun ya hayırlısı de

Harbi ajan gibi hatunsuz kızım 😀

Kız yok valla sahiloya hayatta yalan söylemem.
Oraya üyeliğimde evhamlı oluşumdan kaynaklandı.Bir ara şirkette herşey engelliydi.
Buraya bakındım ama kimsecikleri göremedim.Halada göremiyorum sizi nedense anca yazdıklarını okuyorum😀

Farklı pcde oturuyordum oranında ekranı herkese açık.
O zaman hiç bir yere giremedim.Sonra stajer gidip santral yine bana kalınca hemen yerime geri döndüm.
Artık müdür alalım diyor,yok diyorum izne çıkana kadar masamda olucam.

Mail adresimde kapandı,hiç bir şeye erişemiyordum.
Dikkat ederseniz burda kullandığım mailde farklı yeni açtım.
Ki evde netim yok.Yaklaşık hamişliğin uzun zamanını evde raporlu geçirdim.

İnşallah normal yaparsın.Bende normal istiyorum ama çok tırsıyorum.

Bu arada sırt ağrısı yaşıyan var mı özellikle pine bizden daha öndesin ne zaman geçecek bu ağrılar ya🙁
Sırtım diken diken batıyor.Bu arada kaç kilo aldın?Hangi ilaçları kullanıyorsun kan ilacın var mı?

nilayunn hoş geldin tatlım bende hamişim kız🙂

- - - Updated - - -

benim daha erken olsada sırtım ağrıyor çoğu zaman ama karnım daha çok ağrıyo

karısının kocişiii nierssss nilayy aynilllllll

- - - Updated - - -

ya aynen hahaahaha çokkkkkkkkkkk gizemlisin istesem seni elimn altı gibi bulurum ama kendiliğniden gelecen hahah kafa

kız beni nerden bulcan bacım ya 🙂 bulamazsın 🙂 ama yinede iddaalaşmıyorum senden korkulur

kafa olumsuz düşünme sakın böyle şeyler yoksa daha ilerki haftalarda pronayak olursun ben şimdi haftaya gidicem şimdi bile korkuyorum alla hkorusun ya hayırlısı de

ay sahil ya elimde olmadan stres yapıyorum Allah korusun inşallah

işlerrr çok ben gider pzt sabah burda olsun sayım yapcem herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mercimeklere iyi bakın totonuzu sıcak tutun

öpüyorummm hepinizi

ben burda olucam komutanım iyi tatiller 🙂

Kız ben kopmadıysam senin sayende he.
İnan hamiş kalmayı düşünüyom dedi meğer o ara hamişmişsin kendiminki kadar sevindim.
Birde tes ve kafanınkini duyunca anam dedim mutlaka girmem lazım.

Pine ve kelebeği bilmiyordum bak ŞOK oldum bir o kadarda sevindim🙂

Vayy be diyorum şimdide.