ayyyy hiç sormayın çok güzel duygularrrr rabbim herkese nasip eylesin inş. kızım resmen içeride meksika dalgası yapıyor annesi yesin onu yesin elevit magnezyum ferrum fort kullanıyorum kızlar bu arada sırt ağrım falan yok zati karnım büyümese ve kızım oynamasa hiç hamiş gibi değilim ne bilim valla bu arada hiçkilo almadım hamiş kaldığımı öğrendiğimde 89 kiloydummmm 84 kiloya kadar düştüm şuan gene 89 kiloyummmm
Maşallah sana pine yaa.
Hiç ağrın yok demek valla çok şanslısın.
Benim göbişim önce top gibi duruyor hiç yanlarıma doğru genişlemedi sanırım o yüzden beni öne öne çekiyor oğluşum buda bende sırt ağrısı yapıyor🙁Bende elevit kullanıyorum,birde kan ilacım var.Onun dışında birde progestan kullanıyorum kocişle bende kan uyuşmazlığı olduğu için.
dikkat edin kilolarınıza kızlarrrr aman onu yiyim kilo alayım yok öyle falan demeyin sakın çünkü bebiş yediklerinizden besleniyor ilk üç ay ondan sonra ek olarak yemeniz gerekenleri yiyin gereksiz yere kilo almayın
dikkat edin kilolarınıza kızlarrrr aman onu yiyim kilo alayım yok öyle falan demeyin sakın çünkü bebiş yediklerinizden besleniyor ilk üç ay ondan sonra ek olarak yemeniz gerekenleri yiyin gereksiz yere kilo almayın
selam kızlarr
geçen sahilden aldım hbri kafacığım hayırlısı olsun
darısı başıma diyeyim artık gerçi benim daha çok var🙂
sahilciğim cvp yazamadım canım sana kusuruma bakma
2 gündür hastanelerde yatıyordum
mesajıda eşim okudu kafa kim dio 😀
kızlar hepinizi öpüyorum.kendinize bebişlerinize iyi bakın
esen geçmiş olsun canım hayrola ne oldu neden yatıyorsun
ya valla bazen isimleri bilmeyebilirsiniz diye yazıyorum pöfffffff inşallah sorun olmamaıştır
geçende kelebek topiğe gel diye mesaj atmıştı eşimde gördü tabi arada harf yanlış yazılmış tufik ne diyor ama ben altıma yapıcaktım diyorum t4 yazmıştır face deek istemiştir yeni ald birde yazamadı herhal
sahilciğim geçen hafta stresli günler geçirdim
cumartesi günü hayatımda hiç hoşnut olmadığım şahıs ile karşılaştım
yine kapıştık sinirlerim epey bozuldu
zaten çokta yorgundum ist.a gitmek iş stresi vs neyse işte p.tesi günüde benim patron izinliydi yerine yardımcısı geldi
aman allahım yemek yemek değil su bile içemedm yoğunluktan
zaten diğer vatandaşın sesleri hala kulağımda yankılanıo fln.eve geldim direkt yattım zaten 3 gün boyunca hiç uyumadım gök gürltüsü şimşek çakması derken camlar patladı onlarla uğraştım ev soğuk yattım işten gelip ama uyuyamadım camlar açık kenarlardan eşimi bekledim alçı silikon getircekti
neyse onları yaptı az yemek yedim yattım yine sabah hiç birşey yok işe gittim
saat 10 civarları nasıl bir baş dönmesi mide bulantısı çıkardım fln
yoktur bişiy üşüttüm herhalde fln dedim
1-2 saat sonra gözlerim kararmaya başladı yanımda kimse yok birşey göremiyorum öğle arası tek ben varım.
nasıl tırstım ama yavaş yavaş gözlerim açılmaya başladı sol tarafıma ağrı saplandı ama durmak mümkn değil
eşime tel ettim geldi hastaneye gittik yatış verdiler hemen
serum taktılar uyumuşum o ara gözlerimi açtım eşim başımda mesajı okuyo
yok sorun olmadı cnm burayı bilio da kafa kim onu merak etti 😀
iç kulaktaki iltihaptan dolayı denge bozukluğu teşhisi koydu doktor
1 ay olmadı doktora gitmiştim o zaman kan değerlerime bakılmıştı normal hiç sorun yok demişti dr.
bu da tam tersi kan değerlerin çok düşük tedavi olmazsan böbreklerinde de hasar yaratabilir dedi
yani bu kadar önemli birşey vardı da 1 ay olmadı neden doktor anlamadı
anlamak mı istemedi bilemedim
doktor parmağını takip ettiriyor ben sağa bakıcağıma sola bakıyormuş
ayrıca nörolojiye de gitmem gerekiyormuş
ne uzun yazdım bee
Günaydın hamişler ve mercimekler;
Havalar sogudu dikkat edin kendinize ve mercimeklere...Kar geliyor kaymayan botlardan alın,adımlarınızı küçük adın 🙂)ultrasyon resimlerinizi ekleyin de bizde yegenlerimizi görelim hepiniz aynı anda hamiş kaldınız ne kadar güzel birbirinize can dostu olursunuz hepinizi öpüyorum kocaman