Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Mercimek dersen oğluşum alınır ama teyzesi,bak hemen tekme attı.
Kocaman oldu benim oğluşum.Artık sığmıyorda tekmeliyor annesini bol bol 🙂
Hemen babasını çağırıyorum kociş gel tekmeliyor diye,oğluşum saygısından hemen geri çekiliyor.
Ehh babanın yanında el,kol uzatmak olmaz dimi

günaydın kızlar çok yorgunum nasıl bitti dün ya aklım almıyor

bizim evde ısı sorunu vardı biliyorsunuz ya

tek odaya geçen sene almıştık şimdi yatak odasına aldık adam usta 11 de geldi 5 de gitti her taeraf battı e aşağıdan alındığı için orası battı
epek bir yoruldk eşimle ama lalahtan sıcak bir yatakta uyumak güzel olacak e bebşişide düşüneceğiz oda etken oldu gelen giden kızçenin babası burda aşağı yukarı şimdi çıkıyor acısı valla offffffffff gel cuma gel

twet nerelerdesin

sen nasılsın kweyfin yerinde maşallah facelerde takibimdesin birde şu elinden kadehi bıraksan 🙂 iyi olacak valla eşim sana kızıyor bu çokmu dertli diyor hep içiyor diyor yok dedim keyfinden dir

- - - Updated - - -

aynil aras güzel isim sağlıcakla al kucağına inşallah

kelebek seninkinin cinsiyeti belli olsun buluruz canım

ben sımddıen telaş arastırım sahıll sona kalmaısınn🙂 kız olursa ısım cok ta erkek olursa bulamıyorum aynıll aras ısıını bende severımm hatta eşimle can aras ismini düşünmüştük iki isimili ama ben pek iki isimden yana degılım

günaydın kızlarrrr tvety hosgeldınn

kızlarr bana erkek ısımlerını onerın bakalım benım hıc aklıma gelmıyorr ben hep kız ismi düşünüyorumm

Bende hep kız isimleri düşünüyordum canım ama oğluşum geliyor.
Cinsiyet belli olsunda öyle karar ver yoksa allak bullak oluyorsun.

İşde olsan o kadar yorulmazdın canım kıyamam.
Ama bebişin için gerekiyordu hamişliğin dahada ilerlemeden aradan çıkarmanız iyi olmuş.

Bende beğeniyorum canım artık nasip kısmet.