Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar cumaetesi d.günümdü eşim süpriz yapmış haftasonu istanbula gittik otel ayarlamış kaldık gezdik çok güzeldi herşey

dogum gunun kutlu olsun canım optum seniiii

inş. Olmaz canım da bende de aşırı duygsallık var herşey ağlıyorum

kız bnde hıc olmadı bu durumlar bızde eşim duygusal cuma akşam evim sensin filmine gittik buraya yeni geldi eşim duygulandı ayy dıom ne var bunda nıye duygulanıon dun fılm ızledık dıkkat bebek var ondada duygulandıı ayy krıze gırdımmm ben aynıyım şükür 2 kere tansıyonum düştü biraz iştahsızlık oldu ama şükür cok ıyıyım ALLAHIMA

tanşasa baktım yoktu kıtapcılarada bakım bulamazsam ararım senı canım cok saol kuzu

kelebek geçmiş olsun büyümüş ya bebişi görmeye gidiyordun maşallah 7 aylık oldu ha adı derin miydi 🙂

evet ne cabul gectı zaman cok sagol sahılım derin ismi benim favori ismim🙂benim önerimdi zaten🙂cok tatlı velet te ablası cok dövüyor yaa kıyamıom uyurken ensesınden badısını tutarak cocgunu kaldırmıs ayy ne aglamıs derın sureklı aglatıyor bebıısı yaacadı ablası🙂

- - - Updated - - -

Kızlar cumaetesi d.günümdü eşim süpriz yapmış haftasonu istanbula gittik otel ayarlamış kaldık gezdik çok güzeldi herşey

dogum gunun kutlu olsun canım optum seniiii

inş. Olmaz canım da bende de aşırı duygsallık var herşey ağlıyorum

kız bnde hıc olmadı bu durumlar bızde eşim duygusal cuma akşam evim sensin filmine gittik buraya yeni geldi eşim duygulandı ayy dıom ne var bunda nıye duygulanıon dun fılm ızledık dıkkat bebek var ondada duygulandıı ayy krıze gırdımmm ben aynıyım şükür 2 kere tansıyonum düştü biraz iştahsızlık oldu ama şükür cok ıyıyım ALLAHIMA

tanşasa baktım yoktu kıtapcılarada bakım bulamazsam ararım senı canım cok saol kuzu

kelebek geçmiş olsun büyümüş ya bebişi görmeye gidiyordun maşallah 7 aylık oldu ha adı derin miydi 🙂

evet ne cabul gectı zaman cok sagol sahılım derin ismi benim favori ismim🙂benim önerimdi zaten🙂cok tatlı velet te ablası cok dövüyor yaa kıyamıom uyurken ensesınden badısını tutarak cocgunu kaldırmıs ayy ne aglamıs derın sureklı aglatıyor bebıısı yaacadı ablası🙂

çok sağol canım benim. Bi bn mi duygusallaştım ya banane bende eski halime dönmek istiyorum🙂

tes cim ara ara olur bıraakk oluruna yaşa doya doya agla güll🙂hamilrlik mükemmel bir şey de herkes sennle ayrı bır ılgılenıyor özen gosterıyor tadını çıkarrr 🙂

tes cim ara ara olur bıraakk oluruna yaşa doya doya agla güll🙂hamilrlik mükemmel bir şey de herkes sennle ayrı bır ılgılenıyor özen gosterıyor tadını çıkarrr 🙂

Kesinlikle aynen katılıyorumm🙂

Bebişler dünyaya gelince pabucumuz dama atılacak nasılsa.
Daha şimdiden göbişim çıktıkça annem nasılsın derken karnıma bakıyor🙂

Kardeşim bile benden hizmet beklerdi normalde,geçen geldi herşeyi kendi kaldırıyor abla yorulma diye.
Sabah annemlere giderken eşim ben kardeşim arabadayız.
Canım poğça istiyor dedim.Hemen arabayı durdurup aldı kardeşim daha eşimin inmesine fırsat kalmadan.
Doya doya tadını çıkarıyorum.

Kızçem bile canım şunu istiyor desem iki,üç güne yapıyor 🙂

ya ben çok normal geçiriyorum gebeliği ne rahatsızlandım nede nazlandım ağlamak felan yok hiç
anca uykuya düşkün oldum o kadar 🙂

kelebek 6 kg felan aldım bende ben normal ya bilmeyen anlamıyor pek 🙂

bu akşam özendim az kocama nazlanayım acayip sırt ağrsı yaşıyorum anlatamam karnı büyüdükçe sırta vururmuş ablam dedi ayy bir sırtım fena ağırıyor bu aralar masaj yaptırayım eve gidince kremlen ovsun 🙂

evet sahılcım normal almşıssın sende kiminde uyku yapıyor evet

tess cevap yazmıstım sana net baglantı gıttıı sende eşine durumu anlat bu aglama durumları normal oldugunu soyle oda etkılenmesın cok yazık adama🙂🙂