Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlarr ben gebelık boyunca o işi yapmıyorum bılmıyorum ama bebek hıssedecek gunah gıbı gelıyor nedense eşim de saygı duymak zorunda kalıyor yazık neyse 2.5 bitti geriye 6.5 ay kaldı nasıpsee

En güzeli hamişliğin her anının tadını çıkarmak.
Bende kocişe sırtıma masaj yaptırıyorum.Ama benim cidden sırt ağrım oluyor.
Oğluşum beni öne öne çekiyor sanki.

kızlarr ben gebelık boyunca o işi yapmıyorum bılmıyorum ama bebek hıssedecek gunah gıbı gelıyor nedense eşim de saygı duymak zorunda kalıyor yazık neyse 2.5 bitti geriye 6.5 ay kaldı nasıpsee

Bizde kocişimle uzun zamandır kanka olduk🙂

İkimizde endişe duymakdanda olmamasını tercih ediyoruz.
Doktor zaten artık önermiyor,erken doğum riskine yol açabilirmiş allahım korusun.
Kocişde doktora geldiği için benimle herşeyi resmen aklına yazıyor,sonrada beni uyarıyor🙂

ay nil sırt agrısı normall bol bol dınlen canım evdesın demı

Yok şekerim işteyim.
Ama kociş izne çıkdı 4 gün yıllık izinden aldım şimdi 6 gün evde olucam.
Zaten hamişliğin yarı dönemi raporlu geçmişdi benim.İşide özlemişdim,insan evde olunca kendini daha çok dinliyor.
En azından bana öyle oluyor.Şimdi eve gidince kocişde destek bol bol dinleniyorum.

yok canım kelebek biliyormusun bir arkadaşım senin gibi düşündüğü için o işten tiksindi ve şimdi ciddi sorunlar yaşıyor açık uzman tv de dr. nevranın sitesini de okuyunca anlıcaksın hiç alakası yok ve son zamanlarda daha öneriyorlarmış uzman tv den bak kanama düşük tehliken vardı yasaklamıştı dr şimdi normalse bence o zihniyetten uzak dur