Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Neden? Gebelikte östrojen salgısı önemli ölçüde artar. Bu nedenle daha önceden hiç akıntı şikayetiniz olmasa bile gebelikte günlük ped kullanacak şiddette koyu kıvamlı ve açık renkli vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Akıntınız beyaz renkli ya da renksiz ise, kötü koku içermiyorsa, beraberinde kaşıntı, idrar yaparken yanma ve ağrı gibi belirtiler yoksa bu büyük olasılıkla fizyolojik bir akıntıdır. Fizyolojik olmayan akıntıların nedeni vajinit ya da diğer genital sistem enfeksiyonları olabileceği gibi, özellikle ileri gebelik haftalarında sizin akıntı sandığınız sıvı erken membran rüptürü (suların erken gelmesi) neticesinde boşalmaya devam eden amnios sıvısı da olabilir!
Öneri: Kötü kokulu, sarı-kahverengi-kanlı-kırmızı-yeşil gibi rengi olan bir akıntınız varsa, akıntınız "su gibiyse (bacaklara kadar giden bir akıntının basit bir nedene bağlı olma olasılığı çok düşüktür)", ek şikayetleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız.

Bende aynı endişeye kapılıp çok araştırmışdım.O yüzden sordum ya sana kokusuz dimi diye.
Endişelenecek hiç bir şey yok.24. haftamdayım bende hala devam ediyor.Tavsiyem günlük pek kullanma peçöete koy sık sık değiştir.Ben günlük ped kullanmışdım belli zaman sonra kaşıntı,yanma ve yarada yapmışdı.Bunuda doktorum söyledi.Günlük değil peçete kullan diye.Bilgine🙂

- - - Updated - - -

Bu arada akıntı gebelikde sık rastlanan belirtiler arasında çıkıyor.Buda içini rahatlatabilir🙂

anlaştık kızlarrrr bu akıntım normal hep gelsin o zaman

bende varya görmemişin bebeği olmuş gibiyim dimi ay kusura bakmayın ya 🙁

birazcık öylee olsun okadar canım 🙂

kelebek senin oğluş olursa adını ayberk koyalım 🙂

ayberkk hımm güzel isim başka neler var benim düşündüklerim

atlas,demir,can aras...şimdilik bu kadar eşim emir begenıyor oda cok trend oldu ıstemm

aynilllll çok teşekkür ediyorum kuzuuu araştırman için içime su serptin 🙂

kelebekcim aras koyma ya bizim burda bi yer var arastapark ismi gecen bizim burdan biri oğluna koymuş ay ne dalga geçtiler kadınla ya

pineeee hoşgeldin kuzuuu ben iyi değilim hasta oluyorum her yerim ağrıyo vallahi sen nasılsın kızın nasıl

birazcık öylee olsun okadar canım 🙂

ayberkk hımm güzel isim başka neler var benim düşündüklerim

atlas,demir,can aras...şimdilik bu kadar eşim emir begenıyor oda cok trend oldu ıstemm

Doruk,yağız,eymen bu isimlerde benim çok hoşuma gidiyor🙂

- - - Updated - - -

Kız ben aras koymayı düşünüyorum niye öyle söylüyon 😛😛

Doruk,yağız,eymen bu isimlerde benim çok hoşuma gidiyor🙂

- - - Updated - - -

Kız ben aras koymayı düşünüyorum niye öyle söylüyon 😛😛

ay öylemiii ben kaçırmısım orayı 😀 özür dilerim kalbini kırdıysam kuzuu 🙂

ya işte bizim burda bi alışveriş merkezi var arastapark ismi 😀 çocugun isminide aras koyunca öyle dalga geçtiler baya güldüydük hatta bebişin anneside güldü baya 🙂

ama sizin orda yoktur kuzu..sen koy bence güzel isim yani..

bu arada ne demkmiş aras du ben bi araştırayım 🙂

hoşbulduk ayyyy çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol c vitamini al doktoruna danışmadan bitki çayı içme bitki çaylarının bazılarının zararları var haberin olsun kızım iyi teyzesi nasıl olsun kuduruyor

pine hosgeldın canım bızler ıyıyız şükürr senn kızn nasıl🙂

hoşbulduk kelebek bende kızımda çok iyiyiz şuan için siz nasılsınız oğlunla ( erkek olacakmış gibi geliyor )