ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2012 #35.671 Günaydın güzel annecikler... hepiniz iyisinizdir inşallah.
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2012 #35.672 Kafa' Alıntı: günaydın canım 🙂 Allah kolaylık versin tesss ben daha kusma başlamadı çok şükür ama bulantı var malesef 🙁 Genişletmek için tıkla ... yas ben ne güzel seni takip ediyordum nerden çıktı kusma of ya zaten zor yiyorum yediklerimde gidiyoo beslenemicek yavru kuşum😕 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydın güzel annecikler... hepiniz iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
Kafa' Alıntı: günaydın canım 🙂 Allah kolaylık versin tesss ben daha kusma başlamadı çok şükür ama bulantı var malesef 🙁 Genişletmek için tıkla ... yas ben ne güzel seni takip ediyordum nerden çıktı kusma of ya zaten zor yiyorum yediklerimde gidiyoo beslenemicek yavru kuşum😕 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydın güzel annecikler... hepiniz iyisinizdir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2012 #35.673 tesaduf' Alıntı: yas ben ne güzel seni takip ediyordum nerden çıktı kusma of ya zaten zor yiyorum yediklerimde gidiyoo beslenemicek yavru kuşum😕 Günaydın canım hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım. iyiyim sende iyisindir inş. hamilelik nasıl gidiyor
tesaduf' Alıntı: yas ben ne güzel seni takip ediyordum nerden çıktı kusma of ya zaten zor yiyorum yediklerimde gidiyoo beslenemicek yavru kuşum😕 Günaydın canım hoşgeldin nasılsın? Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım. iyiyim sende iyisindir inş. hamilelik nasıl gidiyor
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2012 #35.674 ŞIPIDIK' Alıntı: teşekkür ederim canım. iyiyim sende iyisindir inş. hamilelik nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende canım düne kadar iyiydi de dün bulantı ve kusmalarım başladı malesef😕
ŞIPIDIK' Alıntı: teşekkür ederim canım. iyiyim sende iyisindir inş. hamilelik nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyiyim bende canım düne kadar iyiydi de dün bulantı ve kusmalarım başladı malesef😕
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2012 #35.675 tesaduf' Alıntı: İyiyim bende canım düne kadar iyiydi de dün bulantı ve kusmalarım başladı malesef😕 Genişletmek için tıkla ... kaç haftalık oldun
tesaduf' Alıntı: İyiyim bende canım düne kadar iyiydi de dün bulantı ve kusmalarım başladı malesef😕 Genişletmek için tıkla ... kaç haftalık oldun
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2012 #35.676 ŞIPIDIK' Alıntı: kaç haftalık oldun Genişletmek için tıkla ... 6. haftadayız canım böyle giderse işimiz var gerçi bugün biraz daha iyiyim inş. öğle yemeğinde fenalaşmam
ŞIPIDIK' Alıntı: kaç haftalık oldun Genişletmek için tıkla ... 6. haftadayız canım böyle giderse işimiz var gerçi bugün biraz daha iyiyim inş. öğle yemeğinde fenalaşmam
aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Aralık 2012 #35.677 günaydın kızlarr neler yapıyorsunuz işlerim cok yogun yinee🙁 dün annemde kaldım temzlık yaptım epey yoruldum bugun cok basım agrıyor nasıl gececek bılmıyorum cok kötüü başım tuttu yine hap içmim dıyorum dayanıcam artık acıyı çekecegım mecburen
günaydın kızlarr neler yapıyorsunuz işlerim cok yogun yinee🙁 dün annemde kaldım temzlık yaptım epey yoruldum bugun cok basım agrıyor nasıl gececek bılmıyorum cok kötüü başım tuttu yine hap içmim dıyorum dayanıcam artık acıyı çekecegım mecburen
aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Aralık 2012 #35.678 hamişler bır an önce zaman gecsede bebişlerimize kvussak zaman gecmıyor sanki çok özlem duyuroum bebeğime
hamişler bır an önce zaman gecsede bebişlerimize kvussak zaman gecmıyor sanki çok özlem duyuroum bebeğime
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2012 #35.679 hoş geldin kelebekcim. Sen kalp atışını kaçıncı hafta duydun? Birde senin kusman olmuşmuydu - - - Updated - - - kelebekcim melisa kremi ile başı ovunca çok iyi geliyo aklında bulunsun
hoş geldin kelebekcim. Sen kalp atışını kaçıncı hafta duydun? Birde senin kusman olmuşmuydu - - - Updated - - - kelebekcim melisa kremi ile başı ovunca çok iyi geliyo aklında bulunsun
nickimi kim yedi Hamiş Melek 12 Aralık 2012 #35.680 slm bebıslerrrr ve bebıscıklerın annelerııııı yemege mı gıttınız huuu kımse var mı