ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Aralık 2011 #3.671 tweet, ciklet günaydın kızlar... bende yer gök aşka bi bakıp gelim 🙂
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.672 tesaduf' Alıntı: o zaman Allah'ın izni ile bir koşu kanıt izleyip geleceğim. Ne gibi yer değişikliği canım Genişletmek için tıkla ... şehir olarak tesadüfüm bana yakındın cünkü sen
tesaduf' Alıntı: o zaman Allah'ın izni ile bir koşu kanıt izleyip geleceğim. Ne gibi yer değişikliği canım Genişletmek için tıkla ... şehir olarak tesadüfüm bana yakındın cünkü sen
C cikletimnerde Forum Okuru 6 Aralık 2011 #3.674 ŞIPIDIK' Alıntı: tweet, ciklet günaydın kızlar... bende yer gök aşka bi bakıp gelim 🙂 Genişletmek için tıkla ... günnaydın canım git git ağlada gel 😀
ŞIPIDIK' Alıntı: tweet, ciklet günaydın kızlar... bende yer gök aşka bi bakıp gelim 🙂 Genişletmek için tıkla ... günnaydın canım git git ağlada gel 😀
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.675 Kafa' Alıntı: hişt kızlar na yapıyorsunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldn kafacım bıraktıgın gibiyiz bugnde kızların konuşmaya niyeti yok 😀
Kafa' Alıntı: hişt kızlar na yapıyorsunuz bakalım Genişletmek için tıkla ... hoşgeldn kafacım bıraktıgın gibiyiz bugnde kızların konuşmaya niyeti yok 😀
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.676 ay kızlar dün eşimin maaşı aldık kirayı ver,okul taksidi yatır,araca yakıt al hoppp maaşı göremedik elde kalmış 4te1i sadece :şerefe::şerefe:
ay kızlar dün eşimin maaşı aldık kirayı ver,okul taksidi yatır,araca yakıt al hoppp maaşı göremedik elde kalmış 4te1i sadece :şerefe::şerefe:
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.677 aşkkelebeği' Alıntı: hoşgeldn kafacım bıraktıgın gibiyiz bugnde kızların konuşmaya niyeti yok 😀 Genişletmek için tıkla ... ya bazen durgunluk geliyorya topiğe ondandır heralde canım 🙂 ne yapıyorsun bakalım gel bi öpem seni
aşkkelebeği' Alıntı: hoşgeldn kafacım bıraktıgın gibiyiz bugnde kızların konuşmaya niyeti yok 😀 Genişletmek için tıkla ... ya bazen durgunluk geliyorya topiğe ondandır heralde canım 🙂 ne yapıyorsun bakalım gel bi öpem seni
B baldem Forum Okuru 6 Aralık 2011 #3.678 bugün herkes dizi izliyor kelebek🙂 ben dizi izlerken sıkılıyorum yaw
esennruzgar Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.680 para uçuyor sanırım bizimde öle oluo valla anlamıyoruz nasıl bitiyor