Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.682 esennruzgar' Alıntı: para uçuyor sanırım bizimde öle oluo valla anlamıyoruz nasıl bitiyor Genişletmek için tıkla ... valla bende anlamadım ya ama ben eşimin bir dahaki maaşını okuyup üflücem bereketimi gidiyo nedir ya hu 🙂
esennruzgar' Alıntı: para uçuyor sanırım bizimde öle oluo valla anlamıyoruz nasıl bitiyor Genişletmek için tıkla ... valla bende anlamadım ya ama ben eşimin bir dahaki maaşını okuyup üflücem bereketimi gidiyo nedir ya hu 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.683 albüme resim koyuyordum ben 2 dk yaaa amma uğraştım haaa elçinnnnnnnnnnnnn resimlere bak bebişş*
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.684 pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız beya Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım be föncürük sen nasılsın 🙂
pineapples' Alıntı: günaydın kızlar nasılsınız beya Genişletmek için tıkla ... iyi diyelim iyi olalım be föncürük sen nasılsın 🙂
pineapples Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.685 esennruzgar' Alıntı: para uçuyor sanırım bizimde öle oluo valla anlamıyoruz nasıl bitiyor Genişletmek için tıkla ... bizde eşimin maaşınla borçları ödüyorduk benim maaşımıda harçlık elektrik su doğalgaz veriyorduk ama ben bu ay vermeyeceğim çok harcıyor çünkü hesabını bilsin sabah dedim param yok verirmisin çıkardı verdi
esennruzgar' Alıntı: para uçuyor sanırım bizimde öle oluo valla anlamıyoruz nasıl bitiyor Genişletmek için tıkla ... bizde eşimin maaşınla borçları ödüyorduk benim maaşımıda harçlık elektrik su doğalgaz veriyorduk ama ben bu ay vermeyeceğim çok harcıyor çünkü hesabını bilsin sabah dedim param yok verirmisin çıkardı verdi
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.686 nickimi kim yedi' Alıntı: albüme resim koyuyordum ben 2 dk yaaa amma uğraştım haaa elçinnnnnnnnnnnnn resimlere bak bebişş* Genişletmek için tıkla ... bende bakammı kız
nickimi kim yedi' Alıntı: albüme resim koyuyordum ben 2 dk yaaa amma uğraştım haaa elçinnnnnnnnnnnnn resimlere bak bebişş* Genişletmek için tıkla ... bende bakammı kız
pineapples Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.687 Kafa' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım be föncürük sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi beyaz ne olsun çalışıyorum bende föncürük
Kafa' Alıntı: iyi diyelim iyi olalım be föncürük sen nasılsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi beyaz ne olsun çalışıyorum bende föncürük
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.688 Kafa' Alıntı: ya bazen durgunluk geliyorya topiğe ondandır heralde canım 🙂 ne yapıyorsun bakalım gel bi öpem seni Genişletmek için tıkla ... öp baldem' Alıntı: bugün herkes dizi izliyor kelebek🙂 ben dizi izlerken sıkılıyorum yaw Genişletmek için tıkla ... bende sıkılıyorum aldemcim zaten düzenli bir dizi izlemiyorum muhteşem yüzyıl var onu sevıyorum ama twettysale' Alıntı: Evett ya neden konusmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... kızlar odadakiler kaçtı benım klavye tuş sesinden yeter bize dön diyorlar ben yinede ayrılamıyorum sizden
Kafa' Alıntı: ya bazen durgunluk geliyorya topiğe ondandır heralde canım 🙂 ne yapıyorsun bakalım gel bi öpem seni Genişletmek için tıkla ... öp baldem' Alıntı: bugün herkes dizi izliyor kelebek🙂 ben dizi izlerken sıkılıyorum yaw Genişletmek için tıkla ... bende sıkılıyorum aldemcim zaten düzenli bir dizi izlemiyorum muhteşem yüzyıl var onu sevıyorum ama twettysale' Alıntı: Evett ya neden konusmuyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... kızlar odadakiler kaçtı benım klavye tuş sesinden yeter bize dön diyorlar ben yinede ayrılamıyorum sizden