Ben en son İstanbula geldigimde Avrupa yakasındaydım hiçbir kuvvet beni karsıya geçiremez dedim geçmedim de ama en son haziranda çok kötü bir olay yasadım biliyosunuz kızlar tekrar anlatmayım kız kulesinin karsısında kaldım tek basıma hıçkıra hıçkıra aglıyorum hiç tanımadıgım bir teyze kızım ne oldu iyimisin diye yanımda durmuştu Kız kulesine gitmeyi çok istiyordum pazar günüde kahve içerken benim ki istanbula gidiyo gel birlikte gidelim kız kulesinde yemek yiyelim dio yok dedim hiç keyfim yok
ben kendimi korkak sanıyordum ama siz benden daha fenaymışsınız😀
başka bir şehiri bırak başka bir ülkeden geldim Istanbul'a ve geldiğimin ertesi günü
güneşli den pendik'e gitmiştim tek başıma
ona sordum buna sordum kaybolmadan gittim geldim
ohoooo nerelere gitmedim
önceden ucuz uçak biletleri cok olurdu işte atıyorum 1 euro veya 10 euro ya arkadaşımla bakıyoduk hemen alıyoduk, londra, roma, paris, milano, budapeşte
viyana rehbersiz heryeri gezdik korkulacak bişey yok yani
Baldem ne güzel yapmıssın ya bende şimdi yurt dısı turlarına bakıyorum ve barcelonaya gitmeyi çok istiyorum türkiyedeki tatillerden bile daha ucuz fiyatları korkumu bir yenebilsem
Baldem ne güzel yapmıssın ya bende şimdi yurt dısı turlarına bakıyorum ve barcelonaya gitmeyi çok istiyorum türkiyedeki tatillerden bile daha ucuz fiyatları korkumu bir yenebilsem
tweety, turla gidiyorsan hele hiç korkma canım. Rehber seni gözünün önünden ayırmaz🙂 ve barcelona'ya mutlaka git cok keyifli bir şehir tarihi yapılarını müthiş korumuşlar