işte geldim burdayım😀D:sahil benmde babam kısıtlardı bır kez antallyaya gittim hep aradılar bir kerede izmite gittim yılbaşında ertesi gün babamı aradım yalvardım istanbula gidim arkd.diye izin vermedi ama ben ne yaptım gitim o kadr yalvardım izin verseydi son oldu sonrada evlendim şimdi eşim kısıtlamaz şükür
Hayranım ben o sehire netten resimlerine bakıyorum nerelerde gezilir onları inceliyorum bir de sinema tarihi dersinde hep orda çekilen filmleri izledigimizde çok gitmek istedim Barcelona Barcelona filminden sonra kesin gitmeliyim dedim inş bende giderim
tweety, turla gidiyorsan hele hiç korkma canım. Rehber seni gözünün önünden ayırmaz🙂 ve barcelona'ya mutlaka git cok keyifli bir şehir tarihi yapılarını müthiş korumuşlar
valla canım çok şükür ailem hiçbir zaman onu yapma bunu yapma demedi
bende onları hiç utandırmadım, nereye nasıl gittiysem öyle eve döndüm
babam 14 yaşında almanyaya gitmiş okumuş annem orda liseyi bitirmiş 12 yaşında gitmesine rağmen
hem okudum hem çalıştım öyle olunca da param oluyodu😀 bende gezdim tozdum valla gençlik bidaha geri gelmiyor
sahill ailecek gitme tatile çok zor olur benim 2 teyzemde mersinde bizle birlikte 3 aileyiz her yaz ordayız evlerimizn uzaklıgı 15 dk hep gidilip gelinir ama tatilde çok zor oluyor dayımlarda geldiler evde yatacak yer yok bizimkilerde sabaha kadar okey partisi yaptılar sezlongda uyudugumuzu biliyoruz kuzenlerle hele tatilde daha fazla yenilip içilir elini bulaşıktan çıkartamıyosun
Kızlaar gün ayarlayamadıysanız 10 ocaktan sonra birgün ayarlayabilirsiniz 🙂)
Ben üniv. yıllarında batıyı gezdim.
Evlendim doğudan 7 il falan gezdim 🙂)
Evlendikten sonra, Erzurum, Bitlis, Siirt, Diyarbakır, Erzurum, Ağrı, Van ve Kıbrıs'a gittim.
Evlenmeden önce, Balıkesir, Tekirdağ, Eskşehir, Kütahya, Çanakkale, Adana, İzmir şuan hatırlayabildiğim bu kadar...