kendimi paketliycem bacımen orjinal hediye olcak
çok romantik gördüm seni kelebekcim🙂 Bende sofraya mum koyayım bari ayıp olmasın😛
ama evde çocuk sadece oto koltugundamı oturucak tes,ne bileyim bakın begendiklerimi eklerim birazdan albüme sizde yorum yaparsınız...
bu arada bende resim çektimm 🙂 gerçi yatarken aklıma geldi ama olsun 🙂
dün akşam eşim iş çıkışıma geldi tahmin ettiğim gibi bana çiçek yaptırmış sağolsun 🙂resmini çektim eklerim birazdan 🙂 pasta almış ikimize küçük 🙂
evde yemekten sonra kestik yedik..birde gecen misafirler eşimin bana aldıgı çerçeveyi kırmışlardı onun aynısından yine almış kocacım 🙂 böylece bi sevgili,leri günü daha bitti 🙂
kendi sürprizime gelincekendimi sardım sarmaladım çok hoş oldu ya değişik oldu eşim çok şaşırdı 🙂
neyse güzeldi işte 🙂
ama evde çocuk sadece oto koltugundamı oturucak tes,ne bileyim bakın begendiklerimi eklerim birazdan albüme sizde yorum yaparsınız...
bu arada bende resim çektimm 🙂 gerçi yatarken aklıma geldi ama olsun 🙂
dün akşam eşim iş çıkışıma geldi tahmin ettiğim gibi bana çiçek yaptırmış sağolsun 🙂resmini çektim eklerim birazdan 🙂 pasta almış ikimize küçük 🙂
evde yemekten sonra kestik yedik..birde gecen misafirler eşimin bana aldıgı çerçeveyi kırmışlardı onun aynısından yine almış kocacım 🙂 böylece bi sevgili,leri günü daha bitti 🙂
kendi sürprizime gelincekendimi sardım sarmaladım çok hoş oldu ya değişik oldu eşim çok şaşırdı 🙂
neyse güzeldi işte 🙂
çocuk zaten oto koltuğunda oturmuyo ki evde. zaten ya uyuyo ka kucakta oluyo zaten oturma pozisyonuna gelene kadar baya bi geçiyo🙂 MAsa sandalyesi al onda otursun🙂
- - - Updated - - -
🙂 güzel bir akşam olmuş anlaşılan kafacım🙂
pastada hoş bi süpriz ohh afiyetle yemişsinizdir canım çektii ayy🙂🙂
kafa sarıp sarmaladım derken şıkmı giyindin vla bn anlamadım
ya ama benim dediğim başka bişey tesss bak resmini koycam anlıcaksın 🙂
evet çok güzel bi akşamdı canım 🙂 Allah ağzımızın tadını bozmasın 🙂
kelebekcim 🙂 şimdi ben eşime ne alsam ne alsam hediye diye düşünürkennnnn 🙂 bi şeye ihtiyacı olmadıgına karar verdim 🙂
benimda aklıma orjinal bi fikir geldi 🙂 kendime kurdale aldım 🙂 sonrada göbeğime filan sardım 🙂
kendimi hediye paketi yaptım işte
kız sen ciddimiydin süpersin🙂 benim tam da öle kurdelalı sarılan kırmmızı bir takımım vardı keşke akşam giyseydim bende bişi almadım da🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?