ya ama benim dediğim başka bişey tesss bak resmini koycam anlıcaksın 🙂
evet çok güzel bi akşamdı canım 🙂 Allah ağzımızın tadını bozmasın 🙂
kelebekcim 🙂 şimdi ben eşime ne alsam ne alsam hediye diye düşünürkennnnn 🙂 bi şeye ihtiyacı olmadıgına karar verdim 🙂
benimda aklıma orjinal bi fikir geldi 🙂 kendime kurdale aldım 🙂 sonrada göbeğime filan sardım 🙂
kendimi hediye paketi yaptım işte
kelebekcim 🙂 şimdi ben eşime ne alsam ne alsam hediye diye düşünürkennnnn 🙂 bi şeye ihtiyacı olmadıgına karar verdim 🙂
benimda aklıma orjinal bi fikir geldi 🙂 kendime kurdale aldım 🙂 sonrada göbeğime filan sardım 🙂
sahılcım nısan oldumuu nasıl gectııı yeni cicilerin hayrlı olsun saglıkla gıy cnm bnm
kafa bnde eklemek ıcın 2 saat ugrastım paıntte uzat eg kısmına gelıp %100 bolumune 50 yazıyorsun kaydet de oyle eklıyor ama bu ıslemı bır kac defa tekrarladım
kelebek yapmıştı gecen gün ya nasıl yaptı acaba 🙁
resimler büyük diyo..birde paintte deneyim bakayım
ya valla cuma çok ugrastım ve çok sinir bozucu kelebek ya 🙁 bilmiyorum tekrar ugrasırmıyım yani.
kızlar bu cumartesi nişan yaptık hiç demedim 🙂
nişan koşturmacaları dediğim için aklınızda kaldı muhtemelen
pirre carden %50 indirimde yararlandım pjamamı 100 49 aldım hastane için üçlü takım üst alt sabahlık
ayrıca yine evde temiz olsun giymeye aldım oda indirime girmiş 25 aldım terliği uydurdum geceliğin rengine felan yani ekonomik botutlardan yararlandım kıt zamanda normal hepsi yeni olsun istedim emzirme sütyeni aldım bir tane çıtçıtlı değişik ilk gördüm bende 🙂
yine çamaşırdı atletti yeni olsun hepsi istedim evde durdukça ayırırım onları ütüler koyarım çantaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?