sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.811 Geçmiş olsun ciklet genelde soğuk almadan dolayı olur ama yinede dikkat et tekrarlarsa doktora git ah bende üşüteyim hemen sızlıyor
Geçmiş olsun ciklet genelde soğuk almadan dolayı olur ama yinede dikkat et tekrarlarsa doktora git ah bende üşüteyim hemen sızlıyor
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Aralık 2011 #3.812 bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılırrrrrrrrrrr 🙂 türküsünü söylemek geliyo içimden
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Aralık 2011 #3.813 cikletimnerde' Alıntı: sanırım gidicem kelebeğim..öbür türlü muyayeneyi hiç sevmiyorum yahu.. kasık bölgesinde şişlik var canım baya belirgin hatta.. Genişletmek için tıkla ... Allah allah. 🙁 Bende gerinirken falan yatakta birden dönerken kasıklarıma ani sancı giriyo sonra geçiyo. niye oluyo hala anlamadım.
cikletimnerde' Alıntı: sanırım gidicem kelebeğim..öbür türlü muyayeneyi hiç sevmiyorum yahu.. kasık bölgesinde şişlik var canım baya belirgin hatta.. Genişletmek için tıkla ... Allah allah. 🙁 Bende gerinirken falan yatakta birden dönerken kasıklarıma ani sancı giriyo sonra geçiyo. niye oluyo hala anlamadım.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.814 aşkkelebeği' Alıntı: * nasıl anlamadım nickicim:hıms: Genişletmek için tıkla ... garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece*
aşkkelebeği' Alıntı: * nasıl anlamadım nickicim:hıms: Genişletmek için tıkla ... garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece*
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.815 ŞIPIDIK' Alıntı: bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılırrrrrrrrrrr 🙂 türküsünü söylemek geliyo içimden Genişletmek için tıkla ... sen mi ben mi be şıpıdık...
ŞIPIDIK' Alıntı: bir of çeksem karşıkı dağlar yıkılırrrrrrrrrrr 🙂 türküsünü söylemek geliyo içimden Genişletmek için tıkla ... sen mi ben mi be şıpıdık...
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 6 Aralık 2011 #3.817 nickimi kim yedi' Alıntı: garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece* Genişletmek için tıkla ... evliliğin ilk zamanları 40 günmü ne bişiler görünebilirmiş, gaipten sesler gelebilirmiş ama senin de iki ay olmuş be canım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: sen mi ben mi be şıpıdık... Genişletmek için tıkla ... beraber söyleyek.
nickimi kim yedi' Alıntı: garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece* Genişletmek için tıkla ... evliliğin ilk zamanları 40 günmü ne bişiler görünebilirmiş, gaipten sesler gelebilirmiş ama senin de iki ay olmuş be canım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: sen mi ben mi be şıpıdık... Genişletmek için tıkla ... beraber söyleyek.
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.818 KENDİMİZİ SÜPRİZ ORGANİZATÖR SANALIM HAYALLEİMİZDEKİ SÜPRİZLERDEN BAHSEDELİM HHUUU BALDEM İLK SEN ANLAT SENİN İLGİNÇ HAYALLERİN VARDIR MUTLAKA🙂 ELCİN CİKLET NİKİ BİKİ 🙂 SİPPİ KELEBEK
KENDİMİZİ SÜPRİZ ORGANİZATÖR SANALIM HAYALLEİMİZDEKİ SÜPRİZLERDEN BAHSEDELİM HHUUU BALDEM İLK SEN ANLAT SENİN İLGİNÇ HAYALLERİN VARDIR MUTLAKA🙂 ELCİN CİKLET NİKİ BİKİ 🙂 SİPPİ KELEBEK
aşkkelebeği Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.819 nickimi kim yedi' Alıntı: garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece* Genişletmek için tıkla ... evden sesler mi geldi tıkırtı falan ayy bır gece bızde eşimle bir sesle uyandık dıger odadan gelıyor bı korktuk sonra evı dolastık bır sey yokk
nickimi kim yedi' Alıntı: garipten sesler duyuyorum sandım da galiba bende kaçırdım kızz o gece* Genişletmek için tıkla ... evden sesler mi geldi tıkırtı falan ayy bır gece bızde eşimle bir sesle uyandık dıger odadan gelıyor bı korktuk sonra evı dolastık bır sey yokk
tesadüf Yeni Üye Üye 6 Aralık 2011 #3.820 sahile uzan' Alıntı: Akşama ne yemek var kızlar Genişletmek için tıkla ... buzuktan kemikli et indirdim lahana sarmamdan da lahanam kalmıştı kemikli lahana yemeği yapacağım akşamdanda brokolim ve makarnam kaldı onlarıda meze gibi ortaya çıkarırım.
sahile uzan' Alıntı: Akşama ne yemek var kızlar Genişletmek için tıkla ... buzuktan kemikli et indirdim lahana sarmamdan da lahanam kalmıştı kemikli lahana yemeği yapacağım akşamdanda brokolim ve makarnam kaldı onlarıda meze gibi ortaya çıkarırım.