oy oyy bız geldık fasulyemle 3 gundur yoktuk kızcelerdeydık annemıde gonderdık kaldık fasulyemle yalnız.teyzeleri doktordan geldik simdi gorduk kuzucugu tosun gibi yatiyordu gum gum gum kalbi doktor hersey yolunda dedi testler istedi 1 ay sonra gel dedi folikaside devam dedi ohhhhh be cok rahatladim sizler nasilsinizzz
sagol kafa teyzesiiiiii.gel onu bide bana sor dokuz doguruyormus insan kizcelerde canim bi badem caglasi cekti bi baktim kizce getirtti hemen ohh onu yedim rahatladim
nikicim gözün aydın canım oo sen aşermeyede başladıysan yandı eşin😛😛 Ben daha hiç aşermedim ya yiyecek bişi istemiyo hiç canım ne biçim hamişim ben😛 İnş. düzelmiştir kafa sorun neden öyle oldu ki acaba?
boll bol su ic dedi doktor folik e devam dedi aynen kuzu ya cok dikkat etmek lazim kiz mercimek 1.35 cm olmus kollari filan belliydi kesenin sagina kivrilmis yatiyor
nikicim gözün aydın canım oo sen aşermeyede başladıysan yandı eşin😛😛 Ben daha hiç aşermedim ya yiyecek bişi istemiyo hiç canım ne biçim hamişim ben😛 İnş. düzelmiştir kafa sorun neden öyle oldu ki acaba?
boll bol su ic dedi doktor folik e devam dedi aynen kuzu ya cok dikkat etmek lazim kiz mercimek 1.35 cm olmus kollari filan belliydi kesenin sagina kivrilmis yatiyor
bi arada haslanmis misir cektim bulamadik🙂kizlar hamileyken ayva yeyin yerkende gamze yerlenize dokununca bebis gamzeli oluyormus en kisa zamanda yapacagim