Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hem çok merak ettim hem de bilmek istemiyorum. korku böle bişi galiba :ruyam:
benim eşimin başına bir kaç sefer gelmiş böle doğa üstü şeyler. birde orda çalışanların çoğu şahit olmuşlar aynı veya ayrı zamanlarda onlarda yaşamışlar. çalıştıkları yerin altında çok önceden mezarlıklar varmış 🙁

benim yaşadığımı da daha sonra başkları yaşamış
ailem pek inanmaz böle şeylere ama bikaç kişi birden doğrulayınca inandılar bana
ve birde şöle birşye var kızlar
eğer bişiyler görürseniz ona dokunun size birşey yapmaz
korkmayıp ona dokunan çok zengin servet sahibi olumuş

Ay inanmıyorum ya.Ben çok korkuyorum böyle şeylerden ya.Bizim apartmandada kimseyi tanımıyorum.Kapıyı açıp içeri girinceye kadar hep çok huzursuz oluyorum.Allahım korusun bizi,yuvamızı.Allahım ıslah etsin.Aman sizde dikkatli olun canımcım.

Niers naber evli mutlu işli güçlü

İyiyim çok şükür sahilim...

Hafta sonu kuranımı okuttum şükürler olsun ki.Herşey yolunda gitti.
Eşimin kuzenleri ile geç saatte kadar oturduk.Bizim ordan annemle gelen komşular akrabalar beni anlata anlata bitiremiyorlarmış.
Annemin yüzünde güller açıyor tabi benimde öyle.Kaynanam yine arada aramızdaki mesafesini belli etsede sorun yaşamadık.

hiç öle bişiler görmedim çok şükür. görmekte istemem. sıyırabilirim.
hadi dokundun çarparsa napıcan. delirirsin.
Halk arasında öle bi tabir var ya ... çarpması diye.

tesadüf eski çalıştığım şirketle gitmiştik hindistana inan bana o kadar kötü bir yerki
öyle kötü kokuyorki anlatamam sana
hijyene önem veriyorlar sende benim gibi cır cır olursun dudakların uçuklar tiksintiden kollarım, boynum kabarcıklarla dolmuştu

benim hayalimde barbados'a gitmek var, kocamla kumsala uzanıp coctail içmek mavi tur'a çıkmak istiyorum🙂

Martta kucağında olcak dimi Allah kısmet ederse :örgü:
temmuz sonu gibi kalmayı düşünüyorum..
gebelikten önceki tetkiklerimi yaptırmak istiyorum..
sigara içiyorum
bel ftıgım var öncelikle bunları sakin kafayla halletmek istiyorum..bakalım nolucak..zaman ne göstericek..

bişi anladıysam arap olim