hissedemedi zaten hala bütün gece eli karnımda garibimin ama bişi hissettiği yok daha🙂 Onlar öğrendiği andan itibaren saymaya başlıyorlar da ondan🙂
tes kız cocukların gelişimi yavas olur hıssetmek daha uzun zaman alır.merak etmeyın canm bnm 5. ayı bulabılır ben 4 ayda hıssettım hareketleni cok az bi şekilde oncesı hıssetmek mümkün degıl bazen kendi nabızlarımızı bebeğin hareketi oldugunu düşünürüz ama aslında degıldır hissettıgımz bizim nabızımızdır.sen sırt üstü yatıp bebeğini dinlemeye calış ozamananlayabılırsın.
günaydın kızlar bır kac gundur gelemıyorum işlerin yogunlugu üstelk bnm durumum 7 aylık hamıleyım 9 aylık hamıle gıbı agrılar kramplar kasılmalar yasıyorum 2 gündür dün gece hiç uyumadım karnımda kasılmalar var nefes almamı zorluyor erken dogum belirtileri bunlar doktoru dınleyıp erken ızne cıksam ıyı olacak gece hıc uyumadım her an tetikteyım artık 2 gün öncesine kadr iyiydim çarsıya cıkıp gezıyordum sıkıntım yoktu 2 gündr eve zor gıdıyorum dua edin bana bugün doktora gıdebılırım agrılarım devam ederse.
herkes ıyıdır ınsallh nıckı bebegın harektını mı hıssettn ne güsel durumun tadını cıkarın kızlar ilerleyen donemlerde zor olabılıyor.
kafa tes sizin bebişleriniz nasıl kendınızede bebişinizede iyi bakın
Kelebekcim geçmiş olsun tekrardan aslında rapor alsan senin için iyi olacak gibi..senide anlıyorum izinlerini doğumdan sonra kullanmak istiyorsun..kendi sağlığını tehlikeye atmayacak kadar yine dayanabildiğin kadar dayan canım..
dualarımdasın merak etme..hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin Allah canım..
biz iyiyiz çok şükür yok bi yaramazlık..idare etmeye çalışıyoruz bakalım..ama artık 9 bitsin istiyorum oğlumu kucağımda görmeyi istiyorum 🙂
5. ay bulabilir dediğin biz 6. ayı bitirdik kız🙂 Ben zaten baya hareket hissediyorum şun bile baya tepiniyor içimde yavrum. Eşim hissetmiyor hala ama o kaçıncı ayda oluyo.
kelebekcim yorma kendini kasılmaların devam ederse izin al dinlen bence hiç bişi bebeğinden kıymetli değil.
Kelebekcim geçmiş olsun tekrardan aslında rapor alsan senin için iyi olacak gibi..senide anlıyorum izinlerini doğumdan sonra kullanmak istiyorsun..kendi sağlığını tehlikeye atmayacak kadar yine dayanabildiğin kadar dayan canım..
dualarımdasın merak etme..hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin Allah canım..
biz iyiyiz çok şükür yok bi yaramazlık..idare etmeye çalışıyoruz bakalım..ama artık 9 bitsin istiyorum oğlumu kucağımda görmeyi istiyorum 🙂
5. ay bulabilir dediğin biz 6. ayı bitirdik kız🙂 Ben zaten baya hareket hissediyorum şun bile baya tepiniyor içimde yavrum. Eşim hissetmiyor hala ama o kaçıncı ayda oluyo.
kelebekcim yorma kendini kasılmaların devam ederse izin al dinlen bence hiç bişi bebeğinden kıymetli değil.
Günaydın kızlar, bende hala uyu sorunu başlamadı hala tv karşısında içim geçiyo uyuyakalıyorum. Yatağa geçincede yastığa 5 kala uykuya dalıyorum düzelmedi gitti bu uykuculuğum kocamı özledim ben🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?