Niers burda sen devreye giriyorsun kuzum, annene işim var veya gezmeye gidicez falan demen lazım
senin kocişte iyi sabır var, benimkini düşünemiyorum şimdiye başımın etini yemişti
Ben diyorum tatlımda bazende dayanamıyorum işde.
Yoksa inan bana biz annemlerden çıkamazdık🙂 Annemler nişanlılık döneminde kocişin kalbini fena halde kazandılar.
Kendi ailesi ile benim ailemi kıyaslıyor eşim ve dayanamıyor bence sabrı ondan.Bizim eve nişanlılık döneminde o kadar çok geldiki benimsedi🙂
UOTE=aşkkelebeği;754428]benm ailemde öyle cagırıyorum gelmıyorlar cok kızıyodum ama şimdi gelıyor annem ama cok sık değil bizde iki kez kaldık eşimle beraber annemle ben cok kaldım eşim nöbett tutgunda annemn evi işyerne yakın olunca ama hıc cekinmem yatarm koçişle[/QUOTE]
iyi diyelim iyi olalım canım🙂
cuma günü istifa edemedim müdürün cocuğu hastanedeymiş gelmedi ofise bende hafta arası istifa etmek istemiyorum cuma olsun diyorum nedense öyle bir takıntım var😀
UOTE=aşkkelebeği;754428]benm ailemde öyle cagırıyorum gelmıyorlar cok kızıyodum ama şimdi gelıyor annem ama cok sık değil bizde iki kez kaldık eşimle beraber annemle ben cok kaldım eşim nöbett tutgunda annemn evi işyerne yakın olunca ama hıc cekinmem yatarm koçişle