selam kızlar
hemen yazıp çıkıcam bugun kocacımda bende evdeyiz
bu fırsatı kaçımamamız lazım 🙂
dün gece çok romantikti yaa
pastam yemeklerim sofram çok güzeldi
yarın çalışıyorumda perşembe günü evdeyim eklerim size pastamı yemeklerimi masamı
bekleyinnnnn beni
öpüldünüz......
günaydınnnnn millettt 10 saat uykuan sonraa üzerimden at arabası geçmiş gibi rüyamda da atlarla uğraştım osmanlı gibi atlar zırhlar ata binen biride kanuni oluyor yani abimde ne tuhaf rüyalar gördüm yahuu*
günaydınnnnn millettt 10 saat uykuan sonraa üzerimden at arabası geçmiş gibi rüyamda da atlarla uğraştım osmanlı gibi atlar zırhlar ata binen biride kanuni oluyor yani abimde ne tuhaf rüyalar gördüm yahuu*
günaydın kızlar. bu sabah öyle tatlı bir uykum var ki çok zor geldi kalkmak. dün akşam anneme gittik yemek yedik sonrada aşureleri götürdüm. çok güzel yapmış anacım. gelirken kayınvalidemlerede getirdim eve geçerken uğradık bıraktık onlarda bayıdılar. bu akşam söyleyeceğim kardeşlerime bana gelsinler gelirkende getrisinler biraz daha. birde annem bana ayva reçeli yappmış 2 kilo. onuda aldım geldim . elim boş gittim dolu geldim anlayacağınız.
günaydınlarr.
baldemim haalardan olabilirmi bu ağrılar
romatizma gibi hani
annem hep derdi üstünden 25 yıl geçti hala der ameliyat yerim acıo die üşütünce soğuk havalarda ağrıo herhalde.
benimde bugün yine sancım var o kadar ilaç kullandım iğne oldum viksler sürdüm ama hala ağrıo hala ağrıo sıkıldım artık ama ya