tesadüf Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.141 Kafa' Alıntı: tamam şekerim bekliyorum bende seni yerim ay maşallah tesadüfcüm ya harikasın sabahleyin gözlememi yaptın helal olsun diyorum.. ben kaçırmısım banada anlatsana nasıl yaptın gözlemeyi çok ugrastırıcımı Genişletmek için tıkla ... yok kız hazır yufkadan yaptım tost yapmaktan bile daha kolaymış zuzu gelsin o anlatsın
Kafa' Alıntı: tamam şekerim bekliyorum bende seni yerim ay maşallah tesadüfcüm ya harikasın sabahleyin gözlememi yaptın helal olsun diyorum.. ben kaçırmısım banada anlatsana nasıl yaptın gözlemeyi çok ugrastırıcımı Genişletmek için tıkla ... yok kız hazır yufkadan yaptım tost yapmaktan bile daha kolaymış zuzu gelsin o anlatsın
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Aralık 2011 #4.142 tesaduf' Alıntı: kız niki dün sabah kahvaltıda gözleme yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bebişimmm pratik ve leziz değil mi eşimde bayılıyorr*
tesaduf' Alıntı: kız niki dün sabah kahvaltıda gözleme yaptım çok güzel oldu tarif için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun bebişimmm pratik ve leziz değil mi eşimde bayılıyorr*
niers Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.143 tesaduf' Alıntı: canım kayınvalidem yapıyormuş ne yapayım birde patates yapıyormuş baharatlı çok az suda haşlıyormuş onuda denemem lazım bir sabah Genişletmek için tıkla ... Sabahları mı yapıyormuş gözlemeyi,patatesi?
tesaduf' Alıntı: canım kayınvalidem yapıyormuş ne yapayım birde patates yapıyormuş baharatlı çok az suda haşlıyormuş onuda denemem lazım bir sabah Genişletmek için tıkla ... Sabahları mı yapıyormuş gözlemeyi,patatesi?
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.144 öğleden sonra arada benim yerime bakan kısçe gelecek buraya bende evime gidip temizlik yapacağım
Kafa Hamiş Melek 7 Aralık 2011 #4.145 tesaduf' Alıntı: yok kız hazır yufkadan yaptım tost yapmaktan bile daha kolaymış zuzu gelsin o anlatsın Genişletmek için tıkla ... hadi yaaa niki hadi gel ver bana şu tarifi
tesaduf' Alıntı: yok kız hazır yufkadan yaptım tost yapmaktan bile daha kolaymış zuzu gelsin o anlatsın Genişletmek için tıkla ... hadi yaaa niki hadi gel ver bana şu tarifi
Kafa Hamiş Melek 7 Aralık 2011 #4.146 tesaduf' Alıntı: öğleden sonra arada benim yerime bakan kısçe gelecek buraya bende evime gidip temizlik yapacağım Genişletmek için tıkla ... aa benim kendi annemde bugün akşam üstüne doğru benim eve gidicek temizlik yapacakmış
tesaduf' Alıntı: öğleden sonra arada benim yerime bakan kısçe gelecek buraya bende evime gidip temizlik yapacağım Genişletmek için tıkla ... aa benim kendi annemde bugün akşam üstüne doğru benim eve gidicek temizlik yapacakmış
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.147 nickimi kim yedi' Alıntı: afiyet olsun bebişimmm pratik ve leziz değil mi eşimde bayılıyorr* Genişletmek için tıkla ... benim eşimde çok beğendi canım arada yapacağım kahvaltıda kayınvalidemde yapıyormuş zaten farkı kapamış oldum tarif istiyorlar sen verirsin
nickimi kim yedi' Alıntı: afiyet olsun bebişimmm pratik ve leziz değil mi eşimde bayılıyorr* Genişletmek için tıkla ... benim eşimde çok beğendi canım arada yapacağım kahvaltıda kayınvalidemde yapıyormuş zaten farkı kapamış oldum tarif istiyorlar sen verirsin
niers Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.148 Kafa' Alıntı: hadi yaaa niki hadi gel ver bana şu tarifi Genişletmek için tıkla ... Evet niki bende istiyorum tarifi. Hafta sonundaki kahvaltı keyfimizde hoş olabilir.
Kafa' Alıntı: hadi yaaa niki hadi gel ver bana şu tarifi Genişletmek için tıkla ... Evet niki bende istiyorum tarifi. Hafta sonundaki kahvaltı keyfimizde hoş olabilir.
B baldem Forum Okuru 7 Aralık 2011 #4.149 ayh kızlar ya, böyle patatesten gözlemeden bahsedince aklıma patatesli yumurta geldi acayip canım istedi ama eve gidince yapamam cünkü yemeklerim var onların bitmesi lazım yoksa ziyan olucaklar
ayh kızlar ya, böyle patatesten gözlemeden bahsedince aklıma patatesli yumurta geldi acayip canım istedi ama eve gidince yapamam cünkü yemeklerim var onların bitmesi lazım yoksa ziyan olucaklar
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Aralık 2011 #4.150 Kafa' Alıntı: aa benim kendi annemde bugün akşam üstüne doğru benim eve gidicek temizlik yapacakmış Genişletmek için tıkla ... aslında seninki daha güzelmiş
Kafa' Alıntı: aa benim kendi annemde bugün akşam üstüne doğru benim eve gidicek temizlik yapacakmış Genişletmek için tıkla ... aslında seninki daha güzelmiş