Kafa Hamiş Melek 8 Aralık 2011 #4.321 kızlar bana görev çıktım öğlene kadar dışardayım öğleden sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum canlar 🙂
kızlar bana görev çıktım öğlene kadar dışardayım öğleden sonra gelirim hepiciğinizi öpüyorum canlar 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Aralık 2011 #4.322 Kafa' Alıntı: günaydın şekerim nasılsın bakalım iyimisin hoşmusun 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuzucummm sağoll sen nasılsınn
Kafa' Alıntı: günaydın şekerim nasılsın bakalım iyimisin hoşmusun 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyiyim kuzucummm sağoll sen nasılsınn
Kafa Hamiş Melek 8 Aralık 2011 #4.323 nickimi kim yedi' Alıntı: iyiyim kuzucummm sağoll sen nasılsınn Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende çok şükür canımmm
nickimi kim yedi' Alıntı: iyiyim kuzucummm sağoll sen nasılsınn Genişletmek için tıkla ... iyiyim bende çok şükür canımmm
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Aralık 2011 #4.324 tesadüfcümmmmmmmmmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bebişimmmmmmmmmm NİCE YILLARAAAAAAAA SEVDİKLERİNLE....
B baldem Forum Okuru 8 Aralık 2011 #4.325 günaydın kızlar, sondan 2 bugün🙂 Tesadüf'cüm doğum günün kutlu olsun, iyi doğmuşsun, iyi bizim arkadaşımızsın Sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara 😀 bugün hazırlamam gereken bir rapor var kızlar, ara sıra gelirim..... öpüyorum sizi çok
günaydın kızlar, sondan 2 bugün🙂 Tesadüf'cüm doğum günün kutlu olsun, iyi doğmuşsun, iyi bizim arkadaşımızsın Sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara 😀 bugün hazırlamam gereken bir rapor var kızlar, ara sıra gelirim..... öpüyorum sizi çok
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Aralık 2011 #4.326 Kafa' Alıntı: iyiyim bende çok şükür canımmm Genişletmek için tıkla ... özletme kendini çabuk gel bebişş s
Kafa' Alıntı: iyiyim bende çok şükür canımmm Genişletmek için tıkla ... özletme kendini çabuk gel bebişş s
cimcime eses Yeni Üye Üye 8 Aralık 2011 #4.327 Biri bana gaz versinde kalkıp hastaneye gideyim yaa... Tembelliğim tuttu yine...
shuzur Daimi Üye Üye 8 Aralık 2011 #4.328 günaydın kızlar tesadüfcüm doğumgünün kutlu olsun baldemcim, kafacım işte kolaylıklar. özletmeyin kendinizi ikracım hadi abla sözü dinle doktora git bakalım 🙂
günaydın kızlar tesadüfcüm doğumgünün kutlu olsun baldemcim, kafacım işte kolaylıklar. özletmeyin kendinizi ikracım hadi abla sözü dinle doktora git bakalım 🙂
shuzur Daimi Üye Üye 8 Aralık 2011 #4.329 kızlar sabahları eşimle birlikte işe geldiğimiz için ofise hep ben erken geliyorum. geldim çayı demledim. ofis bomboş şu anda. gelin çay içelim kaynatalım.
kızlar sabahları eşimle birlikte işe geldiğimiz için ofise hep ben erken geliyorum. geldim çayı demledim. ofis bomboş şu anda. gelin çay içelim kaynatalım.