Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

dün değil önceki gün yazmıştım ama görmeyenlerde görmüş oldu canım sayende 🙂

iyi iyi ikracım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

şıpıdıkım yine yetiştin imdadımıza.
günaydın balım
nierscim sana da günaydın canım.[/QUOTE]

Kızlar herkesler burdayken eklesem pastamın resimlerini yoksa şimdimi?

Sağol huzurcum içtim az önce
zaten durmuyorrr sureklı birseyler yemek istıyorummm

ikracım mesajımı gormedın sanırım yazmıstım sana

yoksa bebiş için mi gidiyorsun canım.

Evet canımcım, dün doktora gittim bir dolu olumsuz şey söyledi.
Bugün bir doktora msj attım, gayet sağlıklı gebelik, bu değerle dış gebelik olmaz dedi 🙂)
2 haftaya kadar kalp atışını duyarmışız, şimdi kan testine gidiyorum inşaAllah yükselmiştir değer..
[/QUOTE]

canım aynılarını banada dediler. bu sayı normal değil. yok bakalım kese gözükecekmi yok bakalım kalp atışları duuyulacakmı. ona bakarsan hayat hep ihtimallerle dolu. yolda yürürken ölüyor insan. o ihtimali hiç düşünüyormuyuz. sen hiççç kafanı takma. rabbime emnatesiniz. böyle şeylere kafanı yorma canım pozitif düşün hep dua et.

sanırım halletmişler canım. misafirin varmış. bende dün atlattım misafirleri. eşim sğaolsun benden habresiz davet etti ama bana hiçbişey yaptırmadı. tatlıda tuzluda almıştı.bardakları hazırladım çıktım eltime gittim oturmaya.

tesadüfcümmmmmmmmmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bebişimmmmmmmmmm NİCE YILLARAAAAAAAA SEVDİKLERİNLE....

günaydın kızlar tesadüfcüm doğumgünün kutlu olsun

baldemcim, kafacım işte kolaylıklar.
özletmeyin kendinizi

ikracım hadi abla sözü dinle doktora git bakalım 🙂

[/URL][/IMG]

İYİKİ DOĞDUN TESADÜFÜÜÜM, ELLERİMLEN YAPTIĞIM PASTAYI YEMEYE HERKES GELSİN KIZLAAR :kutlama1:

Doğum günü şarkısıda benden gelsin tesadüfüm hepİYyyyy pörtteyyy tuuu yuuuu canım 🙂

[video=youtube;qZ-bMijtOng]

iyiki doğdun tesadüf,iyiki doğdun tesadüf iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sana 🙂 🙂

:havai:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersiniz gözlerim doldu ya harikasınız hepiniz çok ama çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için bende diyorum ki iyiki yolumuz kesişti iyiki tanıdım sizi hepinizin yeri ayrı bende sizi çok seviyorum