kızlar benim keklerin ortası kabarık kenarları daha ince oluo kalıptan mı acep başka bi yerdemi hata yapmaktayım
pandispanya yapıom sorun yok kek yapıorum böle oluo
kızlarrrrrr çiçekçi geldi şimdi eşim orkide yollamış notta yazmış teşekkür etmek için aradım çok duygulandım ağladım yaa ama bu orkidenin masrafı akşama evde sorulacak
kızlarrrrrr çiçekçi geldi şimdi eşim orkide yollamış notta yazmış teşekkür etmek için aradım çok duygulandım ağladım yaa ama bu orkidenin masrafı akşama evde sorulacak
oyy enişte süper yapmış
aman bi daha mı gelcez tesadüf dünyaya ne parası allah aşkına keyfine bak kuzum ne güzel şeyler bunlar.nice kadınları düşün kocaları maydonoz bile almıo
amanın ne güsel çiçeklere bayılırım heleki orkideye cok degerlı bir çicek satsan para eder bnde evlenmeden once her hafta eşimde bana yolluyordu artık iş yerndekiler sınır oluyordu ama şimdi pek yollmıyor eskısı gıbı sık degl en azndan
inanmıyorummmm haftaya zorlu bir maraton dahaa
offf keşke bu ay olmasaydııı. 1 ayda 2 defa üst üste şaka olmalı bu..
Allahım sınıyormusun beni Yarabbim ya