ayhhh kızlar topiğin üstündeki kelimeleri bende gönderdüm şimdi siz söyleyince😀
onlar galiba arama kelimeleri
yani google a gaz yazında bu topik'e de yönlendiriliyo😀
canım çok sevindim adına hayırlı uğurlu olsun ama neden sürekli sende kan tahlili yapıp ona bakıyolar bi ultarsona sokmuyolar belki kese şimdiden gözükücek senin son adet tarihinin ilk günü ne?
Canım son adet tarhimi hiç soran olmadıki, bugün doktor diyoki senin günün daha 1 gün falan geçmiş.
Bende hayır 3 gün geçti dedim.
Değer 1000 i geçmeyince vajinal bakılıyormuş onuda ben istemiyorum, o nedenle geçsinki üstten baktırayım...
bence çok iyi fikir herhalde listenin en altında ben olurum bu gidişle.
kızlar dediniz ya ilaç kullanma o kadar süre diye.dünden beri düşünüyorumda kocişe konuyu açmaya çekiniyorum ben yaaa.
önce doktora gidicem sonra dicem başka yöntem deneyelim diye.
hoşbulduk huzurum sende ev bakıyomuşsun sanırım inşallah gönlünüze ve bütçenize göre bi ev bulursunuz tez zamanda hepimiz için dua ediyorum sürekli.
Artık çabuk yoruluyorum canım o yüzden yavaş yavaş ve hergün bi iş yapıyorum zaten dediğin gibi tatlı tatlı yapıyorum🙂)
hoşgeldin canım. çok yorma kendini öle temizlikle falan. keyfini çıkarmaya bak bu ugünlerin.
ne demek canım rica ederim. hediyen 5 güne gelir ama çok ümitlenme hani içi çok dolu dolu değil ufak tefek güzel eşantiyonlar var 🙂
hoşbulduk canımcım yormuyorum kendimi fazla zaten söz dinliyorum🙂 evde olmak şuan çok keyifli. Ben kendim gidip elıcam e bebek mağazasından evet söylediğin gibi pek bişey yok pakedin içeriği yazıyo zaten face sayfasındada ama bişeyler çıkması bi yerlerden eğlenceli
bence çok iyi fikir herhalde listenin en altında ben olurum bu gidişle.
kızlar dediniz ya ilaç kullanma o kadar süre diye.dünden beri düşünüyorumda kocişe konuyu açmaya çekiniyorum ben yaaa.
önce doktora gidicem sonra dicem başka yöntem deneyelim diye.
kraliçem çok sağol balım sen dua et hamilesin duaların kabul olur. bu haftasonu yine bakıcaz inş.
Canım son adet tarhimi hiç soran olmadıki, bugün doktor diyoki senin günün daha 1 gün falan geçmiş.
Bende hayır 3 gün geçti dedim.
Değer 1000 i geçmeyince vajinal bakılıyormuş onuda ben istemiyorum, o nedenle geçsinki üstten baktırayım...