Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kaynanan ne dedi. hazır mı aldım evladım dedi 🙂

mantı deyince tepemin tası atıyo benimde. hoş olmayan bi anım var.
Bizde nişanlıyken annem ben kaynanam mantı yapmıştık hepberaber onlarda. Kayınvalidem hamurunu hazırladı karıştırıp. annemde yoğurup açtı kayınvalidemle biz kapattık. o üçgen ben yuvarlak kapadık.
yemeğe oturduk
- Ayy şıpıdığın kapattığı mantılar hep benim tabağıma gelmiş hamur hamur olmuş beğenmedim dedi.
ve bunu 3 kere tekrarladı.
Bende En sonunda bu mantı gerçekten hiç güzel olmadı dedim.
Hiç beğenmedim dedim sinirlenip.
Kayınvalidem buna alındı küstü 😕 bazen anlamak zor insanları...

kızlar eşim herkesin yanında söylemedi, koridorda biz ceketlerimizi giyerken söyledi yani sadece 3müz vardık
neden böyle yapıyorsun bak anneni kırıyorsun diyorum, olsun o başka türlü anlamıyor laftan diyor
sen yorulduğun zaman yaşadığımız şeyler geliyor aklıma o anda dayanamıyorum bi de sen cocukmuşsun gibi onu yap bunu yap babam yaşasaydı en fazla çay'ı demlerdin bir tabağa bile elini sürdürmezdi ama o hizmetcilik yaptırıyor diyor

napıcam bilmiyorum ama çok üzülüyorum

canım o onun oğlu benimkide bazen annesine benim yanında çok sert kızabiliyor. sen üzülüyorsun ama onların arasında normal böyle şeyler. bende başlarda garipsiyordum ama alışkanlıkları öyle. kayınvalidemde hiç takmıyor kızın yanında bana kızdı falan diye. oda diyeceğinden gerikalmıyor o yüzden artık normal karşılıyorm. eşin demekkiçok dolmuş haklı olarak. sonuçta senin nasıl çalıştığını biliyor. birde orda emri vakiler tepesi atmış. birazda iyi olmuş yani.

baldemcim sen dünya tatlısı bir kadınsın ve gördüğüm kadryla kımseyı kırmıyorsun kırmaktanda korkuyorsun merhametlısınde bu yüzden eşinin seni koruması güsel ben kararlı ınsanları severım eşin kararlı ne net kimse bnm karımı üzemez bitti o kadr helal olsun helal sende kendını sakın üzme bunun için üzülürme bn olsam sevnrdm

baldemcim kaynanan hakketen laf istiyor eşinde pat pat cevap bence olması gerektiği gibi onu yapmasa biliyor başına ne gelecek bu sefer seninle arası huzursuz olacak eşin oldukça akıllı davranıyor bencede

herkesin değil ama bazen senin yanında bile söylemese daha iyi olur gibime geliyor.
Adam yanlış varsa tabiki müdahale edicek. Ne süt kuzusu olmalı ne de kılıbık.
İş erkekte işte hep onu diyorum. Seninki seni gayet güzel savunuyor herzaman arkanda duruyor ama annesini çok kırmadan yapsa tam süper olucak.
Böyle diyaloglar gelinlerin yanında yaşandığı zaman pek iyi olmuyor.
Ben kendimi bazen anne yerine koyup düşünüyorum hatalarım olabilir evladım beni uyarsın ama teke tekken 🙂