Ay benim eşim söylrnir sonra hadi saniyede ayaklandı çıkıyoruz ya gitsen olmuyor peşinden gitmesen olmuyor böyle şeylerde arada kalmak iğrenç ya
daha lafım bitmemiş oluyor o snirle yaptığı hareket ve davranışlar beni etiliyor ne yapıcağımı şaşırıyorum
Ay benim eşim söylrnir sonra hadi saniyede ayaklandı çıkıyoruz ya gitsen olmuyor peşinden gitmesen olmuyor böyle şeylerde arada kalmak iğrenç ya
daha lafım bitmemiş oluyor o snirle yaptığı hareket ve davranışlar beni etiliyor ne yapıcağımı şaşırıyorum
herkesin değil ama bazen senin yanında bile söylemese daha iyi olur gibime geliyor.
Adam yanlış varsa tabiki müdahale edicek. Ne süt kuzusu olmalı ne de kılıbık.
İş erkekte işte hep onu diyorum. Seninki seni gayet güzel savunuyor herzaman arkanda duruyor ama annesini çok kırmadan yapsa tam süper olucak.
Böyle diyaloglar gelinlerin yanında yaşandığı zaman pek iyi olmuyor.
Ben kendimi bazen anne yerine koyup düşünüyorum hatalarım olabilir evladım beni uyarsın ama teke tekken 🙂
baldemcim kaynanan hakketen laf istiyor eşinde pat pat cevap bence olması gerektiği gibi onu yapmasa biliyor başına ne gelecek bu sefer seninle arası huzursuz olacak eşin oldukça akıllı davranıyor bencede
baldemcim sen dünya tatlısı bir kadınsın ve gördüğüm kadryla kımseyı kırmıyorsun kırmaktanda korkuyorsun merhametlısınde bu yüzden eşinin seni koruması güsel ben kararlı ınsanları severım eşin kararlı ne net kimse bnm karımı üzemez bitti o kadr helal olsun helal sende kendını sakın üzme bunun için üzülürme bn olsam sevnrdm
doğru söylüyorsunuz kızlar, valla içim rahatladı biraz.
ben biraz sessiz biri olduğum icin galiba eşim beni savunmasız gibi görüyor ve korumaya çalışıyor, hep de söylüyor bu kadar kibar olma sende biraz tepki göster diyor ama yapamıyorum
yapı meselesi🙂
canım o onun oğlu benimkide bazen annesine benim yanında çok sert kızabiliyor. sen üzülüyorsun ama onların arasında normal böyle şeyler. bende başlarda garipsiyordum ama alışkanlıkları öyle. kayınvalidemde hiç takmıyor kızın yanında bana kızdı falan diye. oda diyeceğinden gerikalmıyor o yüzden artık normal karşılıyorm. eşin demekkiçok dolmuş haklı olarak. sonuçta senin nasıl çalıştığını biliyor. birde orda emri vakiler tepesi atmış. birazda iyi olmuş yani.
çok şükür farkındamısınız kızlar şimdiki erkeklerde eşlerini savunma var..
benimki öyle bişi hissetsin beden dilini kullanıyo..benle bulaşık yıkıyo mesela onlardayken yada çayını kendi koyar..
bu daha mantıklı
bugün eşime güzel bişeyler hazırlamak istiyorum kızlar
acaba kıymalı kreplerden mi yapsam?
gerçi yumuşak oluyor diye krepi pek sevmiyor ama ilk aklıma o geldi
çok şükür farkındamısınız kızlar şimdiki erkeklerde eşlerini savunma var..
benimki öyle bişi hissetsin beden dilini kullanıyo..benle bulaşık yıkıyo mesela onlardayken yada çayını kendi koyar..
bu daha mantıklı