ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Aralık 2011 #5.041 baldem' Alıntı: canım kansızlık olabilir şıpıdık benimde çenemde cıkmaya başladı, sence oraya da yapılır mı epilasyon? Genişletmek için tıkla ... sakın sakın çekip koparma ben öle bi hata yaptım hala uğraşıyorum. çeneye gidilir hatta boyundan daha çabuk geçiyor sanırım. benim yakın bi arkadaşım gitti iğneli yaptırdı çene bölgesine kısa sürede kurtuldu.
baldem' Alıntı: canım kansızlık olabilir şıpıdık benimde çenemde cıkmaya başladı, sence oraya da yapılır mı epilasyon? Genişletmek için tıkla ... sakın sakın çekip koparma ben öle bi hata yaptım hala uğraşıyorum. çeneye gidilir hatta boyundan daha çabuk geçiyor sanırım. benim yakın bi arkadaşım gitti iğneli yaptırdı çene bölgesine kısa sürede kurtuldu.
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Aralık 2011 #5.042 cikletimnerde' Alıntı: yani admine göre bu şakayı yapan kimmiş anlamında sordum zuzunun ve benim yapmadıgım kesin Genişletmek için tıkla ... aşkkelebeği' Alıntı: eşek şakası ozaman kızlar kimlerdişi kartal aramızda:beşiktaş::beşiktaş: Genişletmek için tıkla ... baldem' Alıntı: canım kansızlık olabilir şıpıdık benimde çenemde cıkmaya başladı, sence oraya da yapılır mı epilasyon? Genişletmek için tıkla ... ben çeneme yaptırıyorum canım 1 seneyi geçti
cikletimnerde' Alıntı: yani admine göre bu şakayı yapan kimmiş anlamında sordum zuzunun ve benim yapmadıgım kesin Genişletmek için tıkla ... aşkkelebeği' Alıntı: eşek şakası ozaman kızlar kimlerdişi kartal aramızda:beşiktaş::beşiktaş: Genişletmek için tıkla ... baldem' Alıntı: canım kansızlık olabilir şıpıdık benimde çenemde cıkmaya başladı, sence oraya da yapılır mı epilasyon? Genişletmek için tıkla ... ben çeneme yaptırıyorum canım 1 seneyi geçti
aşkkelebeği Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.043 tesaduf' Alıntı: zuzuymuş admine göre ben ben ben Genişletmek için tıkla ... dişi kartallarım benimm
pineapples Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.044 aşkkelebeği' Alıntı: dişi kartallarım benimm Genişletmek için tıkla ... bende bende bende
pineapples Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.047 esennruzgar' Alıntı: kızlar hızınıza yetişemiorum valla Genişletmek için tıkla ... bende yetişemiyorum kuzu hiç sorma tam gaz devam ediyorlar
esennruzgar' Alıntı: kızlar hızınıza yetişemiorum valla Genişletmek için tıkla ... bende yetişemiyorum kuzu hiç sorma tam gaz devam ediyorlar
aşkkelebeği Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.048 pineapples' Alıntı: bende bende bende Genişletmek için tıkla ... çok yaşa sen beşiktaşım olleyyyyy:beşiktaş:
pineapples' Alıntı: bende bende bende Genişletmek için tıkla ... çok yaşa sen beşiktaşım olleyyyyy:beşiktaş:
B baldem Forum Okuru 9 Aralık 2011 #5.049 tesaduf' Alıntı: ben çeneme yaptırıyorum canım 1 seneyi geçti Genişletmek için tıkla ... faydasını gördün mü canım benim 3-4 tane çıkyor cok rahatsız oluyorum
tesaduf' Alıntı: ben çeneme yaptırıyorum canım 1 seneyi geçti Genişletmek için tıkla ... faydasını gördün mü canım benim 3-4 tane çıkyor cok rahatsız oluyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Aralık 2011 #5.050 Hahaha kız kelebek sen nerdensin anam gel başım üstüne görmedim şekerim aşk oslun