B baldem Forum Okuru 9 Aralık 2011 #5.141 baldem' Alıntı: evet ya bıcır bıcır enerji dolu sahil sen duyma özürlülerine kitap okusana canım, bir nişanlıyken bir kaç kez gitti öyle nasıl mutlu oluyorlar senin ses tonuna bayılırlar Genişletmek için tıkla ... kızlar ben çarpılcam yaaa tövbe tövbe tabiiki görme özürlülerine duyma özürlüler zaten duyamazlar ayhh Allahım sen şaşırtma
baldem' Alıntı: evet ya bıcır bıcır enerji dolu sahil sen duyma özürlülerine kitap okusana canım, bir nişanlıyken bir kaç kez gitti öyle nasıl mutlu oluyorlar senin ses tonuna bayılırlar Genişletmek için tıkla ... kızlar ben çarpılcam yaaa tövbe tövbe tabiiki görme özürlülerine duyma özürlüler zaten duyamazlar ayhh Allahım sen şaşırtma
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Aralık 2011 #5.142 7/4 işteyim derken siz arayın istediğiniz zaman 7/24 gibi anlamında yabancı konuşursanız surtınıza kaparım
7/4 işteyim derken siz arayın istediğiniz zaman 7/24 gibi anlamında yabancı konuşursanız surtınıza kaparım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.143 canım çiğ köfte çekti kocişe sipariş verdim karda kışta bulup alacak
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Aralık 2011 #5.144 baldem' Alıntı: ne corbası yapalım kuzu kızlar bugün hepimiz aynı çorbayı pişirelim ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... hazır mantı çorbası 🙂 Kelebek duymasın kızar şimdi sağlıksız diye 🙂 Şehriye olur, mercimek olur, yayla olur 🙂
baldem' Alıntı: ne corbası yapalım kuzu kızlar bugün hepimiz aynı çorbayı pişirelim ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... hazır mantı çorbası 🙂 Kelebek duymasın kızar şimdi sağlıksız diye 🙂 Şehriye olur, mercimek olur, yayla olur 🙂
M mormenekşem Forum Okuru 9 Aralık 2011 #5.145 sahile uzan' Alıntı: bende tam seni yazıyordum yoktun baktım sonra bööö yazdım 🙂 seninde çok canlı taş gibi sesin var 15dk konuştuk kız az buz değil ha ay hiç alakası yok seninde konuşmanda sesinde çok güzeldi Genişletmek için tıkla ... evet yaa amma konuşmuştuk dimi ama güzeldi arada yapalım biz bunu ŞIPIDIK' Alıntı: ay sanki bende kendimi kötü hissettim looo. senle aynı duyguları yaşadım 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla dedim hatuna bak ne kaa güzel konuşuyo bide bana bak didim ne kaaa kaba konuşuyorum
sahile uzan' Alıntı: bende tam seni yazıyordum yoktun baktım sonra bööö yazdım 🙂 seninde çok canlı taş gibi sesin var 15dk konuştuk kız az buz değil ha ay hiç alakası yok seninde konuşmanda sesinde çok güzeldi Genişletmek için tıkla ... evet yaa amma konuşmuştuk dimi ama güzeldi arada yapalım biz bunu ŞIPIDIK' Alıntı: ay sanki bende kendimi kötü hissettim looo. senle aynı duyguları yaşadım 🙂 Genişletmek için tıkla ... valla dedim hatuna bak ne kaa güzel konuşuyo bide bana bak didim ne kaaa kaba konuşuyorum
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Aralık 2011 #5.146 baldem' Alıntı: kızlar ben çarpılcam yaaa tövbe tövbe tabiiki görme özürlülerine duyma özürlüler zaten duyamazlar ayhh Allahım sen şaşırtma Genişletmek için tıkla ... ne demek istediğini anladık ama. yazarken birsürü düşünce geçiyo aklımızdan 🙂 olur böle şeyler 🙂
baldem' Alıntı: kızlar ben çarpılcam yaaa tövbe tövbe tabiiki görme özürlülerine duyma özürlüler zaten duyamazlar ayhh Allahım sen şaşırtma Genişletmek için tıkla ... ne demek istediğini anladık ama. yazarken birsürü düşünce geçiyo aklımızdan 🙂 olur böle şeyler 🙂
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Aralık 2011 #5.148 baldem' Alıntı: ne corbası yapalım kuzu kızlar bugün hepimiz aynı çorbayı pişirelim ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... kuzu ben arpa şehriye çorbası yapacağım domates ve biberli ve de bulyon atacam harika oluyor bayılıyoruz
baldem' Alıntı: ne corbası yapalım kuzu kızlar bugün hepimiz aynı çorbayı pişirelim ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... kuzu ben arpa şehriye çorbası yapacağım domates ve biberli ve de bulyon atacam harika oluyor bayılıyoruz
cimcime eses Yeni Üye Üye 9 Aralık 2011 #5.149 Benim sesimi şuan duysanız korkarsınız heralde böööö 🙂) Sesim kısılıyo yavaştan yavaştan 🙂)
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 9 Aralık 2011 #5.150 mormenekşem' Alıntı: evet yaa amma konuşmuştuk dimi ama güzeldi arada yapalım biz bunu valla dedim hatuna bak ne kaa güzel konuşuyo bide bana bak didim ne kaaa kaba konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi halaya 🙂))
mormenekşem' Alıntı: evet yaa amma konuşmuştuk dimi ama güzeldi arada yapalım biz bunu valla dedim hatuna bak ne kaa güzel konuşuyo bide bana bak didim ne kaaa kaba konuşuyorum Genişletmek için tıkla ... Hadi halaya 🙂))