niers Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.223 shuzur' Alıntı: günaydın şıpıdıkım. çok yorgunum kızlarrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Yorucu bir hafta sonumuydu ablacım. Bende çok uykusuzum ama yinede keyfim yeride.
shuzur' Alıntı: günaydın şıpıdıkım. çok yorgunum kızlarrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... Yorucu bir hafta sonumuydu ablacım. Bende çok uykusuzum ama yinede keyfim yeride.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2011 #5.224 bendede var yorgunluk uykusuzluk halsizlik...
nickimi kim yedi Hamiş Melek 12 Aralık 2011 #5.225 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar kızlar... Ya şu üstte en üstte niye öle şeyler yazıyor fikri olan varmı? saç rengi,gaz,kadınlar kulubu,niki... Genişletmek için tıkla ... sürekli başrollerde de ben şığıdıkkk hayır olsunn
ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar kızlar... Ya şu üstte en üstte niye öle şeyler yazıyor fikri olan varmı? saç rengi,gaz,kadınlar kulubu,niki... Genişletmek için tıkla ... sürekli başrollerde de ben şığıdıkkk hayır olsunn
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.226 günaydın kızlar sahile uzan' Alıntı: kahvaltımı da yaptım çayımıda içtim ohhhhhhhhhhhh metrodada uyudum azda olsa uykumu aldım Genişletmek için tıkla ... bende kahvaltımı yaptım çayımı içtim bugün kahvaltı menümüz zengindi güveçte kaşarlı domates yaptım omlet yaptım kendimi dinç hissediyorum
günaydın kızlar sahile uzan' Alıntı: kahvaltımı da yaptım çayımıda içtim ohhhhhhhhhhhh metrodada uyudum azda olsa uykumu aldım Genişletmek için tıkla ... bende kahvaltımı yaptım çayımı içtim bugün kahvaltı menümüz zengindi güveçte kaşarlı domates yaptım omlet yaptım kendimi dinç hissediyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.227 shuzur' Alıntı: sahilcim erkencisinnnn nikim naber canım. Genişletmek için tıkla ... evet bu sefer erkeciyim aynı anda açıp kahvaltı yaptım evde yiyemiyurum peynir felan vari buda yiyeyim vitamin eksikliği olmasın zaten yakında vitamin patlaması olacak 2 tane vitamin kullanıyorum
shuzur' Alıntı: sahilcim erkencisinnnn nikim naber canım. Genişletmek için tıkla ... evet bu sefer erkeciyim aynı anda açıp kahvaltı yaptım evde yiyemiyurum peynir felan vari buda yiyeyim vitamin eksikliği olmasın zaten yakında vitamin patlaması olacak 2 tane vitamin kullanıyorum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 12 Aralık 2011 #5.228 shuzur' Alıntı: sahilcim erkencisinnnn nikim naber canım. Genişletmek için tıkla ... iyidir kuzu n eolsun seni sormalıı :şerefe:
shuzur' Alıntı: sahilcim erkencisinnnn nikim naber canım. Genişletmek için tıkla ... iyidir kuzu n eolsun seni sormalıı :şerefe:
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2011 #5.229 nickimi kim yedi' Alıntı: sürekli başrollerde de ben şığıdıkkk hayır olsunn Genişletmek için tıkla ... allah allah çok garip ya 😀
nickimi kim yedi' Alıntı: sürekli başrollerde de ben şığıdıkkk hayır olsunn Genişletmek için tıkla ... allah allah çok garip ya 😀
tesadüf Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.230 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar kızlar... Ya şu üstte en üstte niye öle şeyler yazıyor fikri olan varmı? saç rengi,gaz,kadınlar kulubu,niki... Genişletmek için tıkla ... adminler geldiğinde sorarız🙂 başka sitenin niye adı yazıyor ki bu topicte hiç o sitenin adı geçmedi
ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar kızlar... Ya şu üstte en üstte niye öle şeyler yazıyor fikri olan varmı? saç rengi,gaz,kadınlar kulubu,niki... Genişletmek için tıkla ... adminler geldiğinde sorarız🙂 başka sitenin niye adı yazıyor ki bu topicte hiç o sitenin adı geçmedi