kafacım sanki daha küçüktünüz gibi hatırladım ben sizi de ondan sordum
ama ikinizde istiyosanız neden olmasın
bende çok hevesleniyorum küçücük bi bebiş benim olucak diye düşündükçe
ama temmuzda başlıycaz çalışmalara biz ondan önce bi sürpriz olmazsa tabi
kayınvalidemde arada laf dokundurmaya başladı zati sözde 1 yıl gezin tozun diyodu ama düşünceleri değişti sanırsam
dün akşam kayınvalidemlere gittik onlarda bebek konusu açtılar bende sustum bişey demedim tabiiki neyse eve geldik eşime dedim bak ben en son söyleyeceğimi en önce söylerim beni biliyorsun dedim bu ikimizin kararı onuda biliyorum ama ben ev olmadan bebek istemiyorum evi ne kadar hızlı alırsan bebekte o kadar kısa zamanda olur dedim resti çektim oda zaten 5 sene falan istiyoruz düşünmüyoruz öyle karar verdik ya dedi sevindim valla ohhhh
tabiki 2 kişinin kararı olması çok öenmli canım ,siz kararınızı zaten vermişsiniz bizde istiyor gibiyiz şuan işte ay varya size yazarken bile kalbim güm güm nasıl atıyo🙂
bu kadar sık olmaz vs vs bi sürü şeyler dedi. bende dedim ilaç kullanmazsam sevmicen mi beni sık olmucak falan.
nası istersene bağladık konuyu kapatırken takma kafana falan dedi. bakalım. ev telaşıyla bi arada olması kötü oldu zamanlamanın.
dün akşam kayınvalidemlere gittik onlarda bebek konusu açtılar bende sustum bişey demedim tabiiki neyse eve geldik eşime dedim bak ben en son söyleyeceğimi en önce söylerim beni biliyorsun dedim bu ikimizin kararı onuda biliyorum ama ben ev olmadan bebek istemiyorum evi ne kadar hızlı alırsan bebekte o kadar kısa zamanda olur dedim resti çektim oda zaten 5 sene falan istiyoruz düşünmüyoruz öyle karar verdik ya dedi sevindim valla ohhhh
bende tam tersi önce çocuk olsun diyorum
çünkü ev için kredi çekmemiz şart
ve hamilelik ve doğum sürecinin neler getireceğini bilmiyoruz
sonuçta sağlık problemleri çıkabiir ve hepsi masraf demek o yüzden doğumdan önce kredi olayına giremiyorum
bi tandıkla konuştm geçende temmuzda bebişi olmuştu
ortapedik problem varmış bebişte hamilelik sürecinden bu yana belki 20000 tl harcamışızdır diyo
bunu da duyunca nasıl gireyim ev taksitine hepsinin birden altından kalkamayız
kafa kız biz 28 e giriyoruz yaş a sorun bizi ne yapacağız o zaman valla dün giyindim kuşandım saçlarımı yandan örüp renkli toklarla bağladım birde kasket şapka taktım siz diyin 20 ben diyim 18 o şekilde çıtırım yani
baldem sana dr verio dimi hapı cnm
huzurum iyi olmuş kullanmıcağın.
kafa kız daha gençmiş eşinde ne güzel erkenden erkenden istio
hıh benimki 30 yaşına geldi daha istemio
benimkinin düşüncesi şu başımıza ne zaman ne geleceği belli değil,dünyalık dertler için çocugu ertelemeyelim sana ve bana ait birşey istiyorum ben artıkın dedi 🙂
kim alıyo kızlar bunu eşiniz mi? bide nereden marketten dimi. o kadar bilgisiziz ki bu konuda. özelden beni aydınlatmak isteyen olursa çok memnun olurum.