çikletim kelebekim hoşgeldinizzzzzzzzz
yani sık olmasıyla alakayı bende çözemedim canımbu kadar sık olmaz vs vs bi sürü şeyler dedi. bende dedim ilaç kullanmazsam sevmicen mi beni sık olmucak falan.
nası istersene bağladık konuyu kapatırken takma kafana falan dedi. bakalım. ev telaşıyla bi arada olması kötü oldu zamanlamanın.
bende tam tersi önce çocuk olsun diyorum
çünkü ev için kredi çekmemiz şart
ve hamilelik ve doğum sürecinin neler getireceğini bilmiyoruz
sonuçta sağlık problemleri çıkabiir ve hepsi masraf demek o yüzden doğumdan önce kredi olayına giremiyorum
bi tandıkla konuştm geçende temmuzda bebişi olmuştu
ortapedik problem varmış bebişte hamilelik sürecinden bu yana belki 20000 tl harcamışızdır diyo
bunu da duyunca nasıl gireyim ev taksitine hepsinin birden altından kalkamayız
ay pine 5 yıl çok değilmi bacım ya
huzurum valla bi marka var ondan asla asla almayın
en pahallısı en garantisi diyipde tongaya düşmeyin
ya tam olarak kullanmayalım demedi.
sizin kocişler gibi aman senin sağlığın önemli falanda filanda yapmıyo bu üzüyo beni kızlar.
ama sen nasıl istersen falan dedi. bakalım doktora da gidicem bu ay inşallah.
kafa kız biz 28 e giriyoruz yaş a sorun bizi ne yapacağız o zamanvalla dün giyindim kuşandım saçlarımı yandan örüp renkli toklarla bağladım birde kasket şapka taktım siz diyin 20 ben diyim 18 o şekilde çıtırım yani
hoşbuldum huzur🙂
kadınların yumurtlama dönemi özeldönem sonrasındaki 11.ve 13. günlerdir bu günler dışında hamile kalmak tıbbın dışındabu hapı bırakanlar için söylüyorum bu günlerde daha dikkat ederseniiz uzun ve sağlıklı bir koruma olabilir diye düşünüyorum
yaa ama çok komikti. tüm haftasonu çok güzeldi ev telaşı yemek falan bi türlü açamadım konuyu.
sonra dün gece yatıyoruz dedim bi konu daha var ama açmaya çekiniyorum..
dalga geçti baya bi ama iyiydi genel olarak konuşma. yok muzlusu varmış yok bilmemnelisi.
hangisini istermişim falanda filanda..
üüf kızlar yaaa.
menekşe bende aynısını düşünüyorum cnm ev almadan önce çocuk sahibi olmalıbende tam tersi önce çocuk olsun diyorum
çünkü ev için kredi çekmemiz şart
ve hamilelik ve doğum sürecinin neler getireceğini bilmiyoruz
sonuçta sağlık problemleri çıkabiir ve hepsi masraf demek o yüzden doğumdan önce kredi olayına giremiyorum
bi tandıkla konuştm geçende temmuzda bebişi olmuştu
ortapedik problem varmış bebişte hamilelik sürecinden bu yana belki 20000 tl harcamışızdır diyo
bunu da duyunca nasıl gireyim ev taksitine hepsinin birden altından kalkamayız
ya tam olarak kullanmayalım demedi.
sizin kocişler gibi aman senin sağlığın önemli falanda filanda yapmıyo bu üzüyo beni kızlar.
ama sen nasıl istersen falan dedi. bakalım doktora da gidicem bu ay inşallah.
yok kuzum değil değil benim daha borcum var zaten 20000 tl onu bi ödeyelim sonrada ev işine girişelim evin borcu bitmesine yakın artık yaparız birşeyler hayırlı vakitte hayırlısı olsun inş. bi kızım olsun çok istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?