Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yani sık olmasıyla alakayı bende çözemedim canım
yani dediğimide yanlış anlama ama seninde yaşın küçük değil
her geçen yaş hamile kalma ihtimalimiz açısından bizim için eksi zaten
bide hap kullanıyoruz hormonların normale dönmesi de belli bi zaman alıcak
allah korusun belki de istediğimiz zaman olmıycak ve tedaviye başlamak gerekicek belki de
sen zaten yeterince kullandın bence artık bırakman en mantıklısı

ay pine 5 yıl çok değilmi bacım ya

huzurum valla bi marka var ondan asla asla almayın
en pahallısı en garantisi diyipde tongaya düşmeyin

yok kuzum değil değil benim daha borcum var zaten 20000 tl onu bi ödeyelim sonrada ev işine girişelim evin borcu bitmesine yakın artık yaparız birşeyler hayırlı vakitte hayırlısı olsun inş. bi kızım olsun çok istiyorummmm

yok nikicim lütfen beni yanlış anlmayasın bacım tabiki çıtırsın sen maşallah...

hamileliği yaşa bağlamıyoruz sadece çocuk istemeye yaşına gelmişz yani çokta erken değil diye düşündük canım

kelebekcim bende şimdi sana tam onu dicektim ne zaman benim yumurtlama dönemim diye

hiç güleceğim yoktu huzur 🙂) çok yaşa emi 😀
Bende acaba şimdi ilaç kullansammı diye düşündüm anlık ama en iyisi kullanmamak.
çocuk olduktan sonra önlem almam şart. Eşim kafasına koymuş 4 çocuk yapıcakmışız kazaya kurban gitmek istemiyorum.

menekşe bende aynısını düşünüyorum cnm ev almadan önce çocuk sahibi olmalı
şimdi yeni yılda araba alıcaz ben dedim evdekini harcamayalım kredi çekelim bir miktar üstünü az bişiy tamamlıyalım ayda cuzi miktarlarda ödeyip birikimimizi yeniden yapalım çocuk için bu şart sonuçta ilerde rabbim tez zamanda ev almayıda hepimize nasip etsin inş.
ya tam olarak kullanmayalım demedi.
sizin kocişler gibi aman senin sağlığın önemli falanda filanda yapmıyo bu üzüyo beni kızlar.
ama sen nasıl istersen falan dedi. bakalım doktora da gidicem bu ay inşallah.

huzurm ben sana özelden bi marka yazıyım o çileklimiş muzluymuş onlarla olmaz diyeyim. insan alışınca sonra normal zorlanıo yani benim öle oldu.şimdi eşinin tereddtleri vardır ondan az kapriste yapabilir alışınca sorun olmaz merak etme 😀