Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

HUZUR BENDE 3+1 OLANI SEÇERDİM. diğerini seçmen için sadece bir artısı var oda annene yakın olması ki arada 5 km falan oynuyor onun içinde bence o kadar yüksek ve küçük bir evi tercih etme. en güzelide bahçeli olması. hakkında hayırlısı

bu arada kızlar dün eltim pazara gitmek için çocukların ikisinide bize bıraktı eşimle beraber baktık . oğlu maşalah hiç durmuyor baya yaramaz kız daha sakin. o kadar yoruldu ki anltamam. erkek isteyen adam ne zormuş erkekçocuk demeye başladı. bizde 3 çocuk düşünüyoruk. dünden sonra kararımızı değiştirdik en fazla 2

OVULASYON TARİHİ (GÜNÜ, DÖNEMİ) HESAPLAMA
Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması için yumurtlama (ovulasyon) döneminin belirlenmesi çok önemlidir. Bu tarihlere yakın günlerde bulunulan ( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik ) ilişkiler sonucunda gebelik elde edilme ihtimali daha yüksektir. Adetleri düzenli olan bayanlarda yumurtlama adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşir, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yolu budur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14. günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14. güne denk gelir yaklaşık. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir ( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik ) ilişkide bulunmak hamile kalma şansını arttıracaktır. (Yani adet başlamadan 17-18 gün önce başlayarak 1 hafta boyunca 2-3 günde bir ilişkiye girmek gerekir)
Diğer örnekler: Adetleri düzenli 30 gün süren bir bayan adet kanamasının başladığı ilk günden başlayarak 16. gün yumurtlama olacağını hesaplamalıdır. Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü 21. güne denk gelir yaklaşık olarak.
Adetleri düzensiz olanlarda yumurtlama gününü tahmin etmek daha zordur. Ama herzaman adet kanaması başlamadan ortalama 14 gün önce yumurtlama meydana gelir.

Ben bekarken 3 isterdim ama şimdi 2 olsun diyorum. Tek çocukta istemem. Birbirene kardeş olmaları lazım. Tek çocuk olmak her yönden zor. Sorunlu oluyolar haha Örnek: Kocişim, kankim

evet menekşem bana da doktor adetin başladığı günden itibaren sayacaksın dedi
ama kelebek farklı hesapladı
acaba biz mi yanlış hatırlıyoruz?
valla baldemcim benim yumurtlama dönemimde ağrım kesin oluyo zaten
dikkate edip hesapladığımda hep adetim ilk başladığı günden 12. gn falan oluyo doktorun dediği gibi yani

bittiği tarih oluyor ama senn özel bir durumn varsa adet düzenlızlıgı gibi olabilir o konuyu bende bılmıyorum banada dr.böyle söyledi yanılıdıgımı sanmıyorum ama araştırmakta fayda vr

bugüne kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım kelebekçim ben
28 günden hiç şaşmaz
hapı bıraktığımda bile hiç sorun yaşamadım o derece dakiktir yani kendisi
maşallah diyeyim
sadece baz aylar yumurtlama dönemimde çok ağrım oluyodu adet ağrısı gibi nerdeyse
o yüzden gitmiştim
doktorda dediki o günler yumurtlama günlerin adetinin ilk başladığı günden itibaren 12 gün say o ağrılı günlerine denk gelicektir mutlaka dedi dikkat ettim gerçekten öyle