dün yoğurt mayaladım kızlar. biraz sıvı gibioldu ama eşim bayıldı tadına. mayalayan varmıaranızda ben 3 lt süte bir kaşık koydum o yüzden mi sıvı oldu biraz.
dün yoğurt mayaladım kızlar. biraz sıvı gibioldu ama eşim bayıldı tadına. mayalayan varmıaranızda ben 3 lt süte bir kaşık koydum o yüzden mi sıvı oldu biraz.
ben iki kilo süte 1 yemek kaşıgı mayalıyorum tam 4 saatta oluyor ama süüt cok ıyı degılse 5 saattede oldugu oluyor genelde 4 saatte tam oluyor akasyacm ve bnım kalıp gıbı oluyor maşallah geçen amcama götürmüştüm onada mayalıyorum cok begendı tekrar istiyor
akasya birde ben yün battaniyeyle güzelce sarılıyorum sen 3 kilo süte 1 yemek kaşıgı dolu dolu koyabilirsin 1.5 yemek kaşıgı tam gelir diye düşünüyorum ben evlendiğimden bu yana mayalıyorum hazır yemiyoruz neyse şimdiden afıyet olsun sizlere kızlar ben anneme gideceğim tekrar grsmk üzre..
ben iki kilo süte 1 yemek kaşıgı mayalıyorum tam 4 saatta oluyor ama süüt cok ıyı degılse 5 saattede oldugu oluyor genelde 4 saatte tam oluyor akasyacm ve bnım kalıp gıbı oluyor maşallah geçen amcama götürmüştüm onada mayalıyorum cok begendı tekrar istiyor
bende 4 saat tuttum sıcakta iyice sardım peteğin yanınada koydum. demekki mayayı biraz daha fazla koymam gerekirdi. neyse ilk deneme için olur böyle şeyler.
cikletim makarna yemiyoruz eşimle birmilşyonuncu diyetimize başladık ta yine