Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar rüyam adminime mesaj göndermişim yukardaki etiketlerle ilgli sistem otomatik olraka yüklüormuş etiketleri şu site adı silindi bilginize
birde 2 3 dk işim çıkıo sonra yetişemiyorm hızınıza valla ya.ne çenesi düşükmüşüz biz

Meyveli yoğurt yapımı 🙂

Küçük bir kavanozun üçte birini kaplayacak kadar meyveyi (çilek, muz, şeftali yani hangi meyveyi kullanacaksanız) küp küp doğrayın. Üzerine iki-üç yemek kaşığı toz şeker serpin. Sonra meyvelerin üstüne yoğurt koyup kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Buzdolabına koyup 12 saat bekletin. Kavanozun kapağını açıp bir güzel karıştırın. Meyveli yoğurdunuz hazırdır. Afiyet bal şeker olsun.

Alıntıdır.

ben ıspanak yiyince doymuyorum niye bilmiyorum.
özellikle ıspanakta oluyor yedikten sonra midem kazınıyor baya baya.

bende hiç öyle olmuyor kız 🙂 evde o vardı bende onu yaptım 🙂

ay harika ben bayılırım meyveli yoğurda

Meyveli yoğurt denilince aklıma okul zamanı marketten hüptürik diye vardı çilekli muzlu yoğurt böyle nescafe üçü bir arada gibi poşetteydi neyse ben girdim içeri aldım ozaman yeni para çıkmıştu kuruş felan arkadaşlarım dışarda bkliyor bende aldım onlarada kasada para hesaplıyorum o ara ben para çıkartırken adamın biri muz almış çıkmamı bekliyor bende çantama koydum cüzdanı kafamdan hesap ypıyorum tatmin olmadım sen dal adamın poşetini muzlarını al çık rkadaşlarıma vercem sözde hüptüriği bir açtım poşet muz adam arkdamdan bön bön bakıyor seside çıkmadı gözü kaldı diyemi düşündü acaba sonra çıkış kapısından girmeye çalıştım poşeti vereyim diye adama pardon dalgınlıktan karıştı felan dedim oda alın isterseniz neye rezil oldum zaten ark dışarda kikirdiyor ben yine şaşkın dal giriş kapısından çıkmaya çalışıyorum tam biri girerken çıkacaktım sıkıştım kapının arasın güzelce zaten adamın muzlarını aldım birde şıkıştım güzelce komedi oldu gidene kadar gülmekten altıma yaptım

sende çok komiklikler yaşamaşsın sahil okul yıllarında 🙂