taşkalplimi olcan aaaa olurmu hiç şıpıdıkım vurdumduymaz ol ama taşkalpli olamazsın istesende sen biliom ben seni şimdik eşin seni kızdırdı ondan diosun akşama sarılısınız bir şey kalmaz
şıpıdık bende bakır istiyorum açık bakır aralarıda renklendiriyorlar ya
ya çok kararsızım pek sarı tonlarıı sevmem zaten kahveden sıkıldım artık
bi ara esra erolun saçları kumralın içinde sarılar vardı ama sarı değildi tam işte gölgemi deniliyor ona acaba
menekşem cnm kuru fasulyeyi biz bikaç gece yiyoruz ertesi güne yemek mi yapıorsun hemen.
kızlar eşimin pek yemek seçmesi yok
sadece kapuska yemiyormuş onu daha yapmadım yapıcam aklımda
kereviz yemem dedi yedi
baştan resmi çektim ben bura annenin evi değil naz niyaz yok seçme lüksünde yok her yemek pişicek ve ilerde çocuğumuz her yemeğin tadını bilicek die
şimdi onu yemem bunu yemem diyemio
normalde bizde iki akşam falan yiyoruz canım ama
bu fasülyeyi geçen seferden ayırmıştım haşlayınca fazla geldi gözümü birazını atmıştım buzluğa
onu yapıcam o da bu akşama ancak yeter 2 tabaklık yani
o yüzden ıspanakta pişireyim yarın akşam için
valla benimde baya bi var ama bakalım azmedicem belki biter
şıpıdık bende bakır istiyorum açık bakır aralarıda renklendiriyorlar ya
ya çok kararsızım pek sarı tonlarıı sevmem zaten kahveden sıkıldım artık
bi ara esra erolun saçları kumralın içinde sarılar vardı ama sarı değildi tam işte gölgemi deniliyor ona acaba
sacların ne renktı esen dogal mı suanda yoksa boya varmı eger dogal sac rengınse bence ucları sarı krepe mükemmel olur ben yaza dogru boyatacagım sarı krepe ama uçları sadece bir arkd.yapmış ve gercekten havalı olmuş ama onun dışından daha dogal olmaktan yanayım cikolata kumral olablir bakırın modası geçti fikrimce