nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.641 Kafa' Alıntı: sağol canım çok sağol dua ediyorum bakalım hayırlısı artık heee dün bizde çift kale maç vardı ilk gol geldi seni çatlak niki 🙂 oturdugum yerde bir kahkaha attım bütün ofis benim deli oldugumu düşünüyor Genişletmek için tıkla ... tek kale maç denir kız ona golll oldu madem
Kafa' Alıntı: sağol canım çok sağol dua ediyorum bakalım hayırlısı artık heee dün bizde çift kale maç vardı ilk gol geldi seni çatlak niki 🙂 oturdugum yerde bir kahkaha attım bütün ofis benim deli oldugumu düşünüyor Genişletmek için tıkla ... tek kale maç denir kız ona golll oldu madem
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.642 shuzur' Alıntı: böyle bi yorum ancak nikimizden gelir 🙂 niki kız çok tatlısın. Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim sende öylee🙂
shuzur' Alıntı: böyle bi yorum ancak nikimizden gelir 🙂 niki kız çok tatlısın. Genişletmek için tıkla ... sağol şekerim sende öylee🙂
armaganım Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.643 sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
Kafa Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.645 shuzur' Alıntı: kafacımmmm sormadan geçemeyeceğim yeni okudum bu yorumu. nerden çıktı canım bu yorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bileyim canım ben öyle düşünüyorum sen gerçekten çok iyi kalpli bir insansın yorumlarından bu kolayca anlaşılıyor 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: tek kale maç denir kız ona golll oldu madem Genişletmek için tıkla ... ha evet doğru ben şaşırmışım çift kale değil tek kaleydi kelebeğim hoşgeldin bacım
shuzur' Alıntı: kafacımmmm sormadan geçemeyeceğim yeni okudum bu yorumu. nerden çıktı canım bu yorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bileyim canım ben öyle düşünüyorum sen gerçekten çok iyi kalpli bir insansın yorumlarından bu kolayca anlaşılıyor 🙂 nickimi kim yedi' Alıntı: tek kale maç denir kız ona golll oldu madem Genişletmek için tıkla ... ha evet doğru ben şaşırmışım çift kale değil tek kaleydi kelebeğim hoşgeldin bacım
Kafa Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.646 armaganım' Alıntı: sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim inşallah hayırlısı 🙂 sanada çok geçmiş olsun canım
armaganım' Alıntı: sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim inşallah hayırlısı 🙂 sanada çok geçmiş olsun canım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.647 armaganım' Alıntı: sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... nasıl gitmeyceksin armağancımm uzun süreli rapor mu alacaksın
armaganım' Alıntı: sağolun canlarım gitmicem artık işe yaaaa buralarda çok sıkıcı çekilmiyor huzur dualarım seninle inşallah cnm tez zamanda kafaaaaacım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.. Genişletmek için tıkla ... nasıl gitmeyceksin armağancımm uzun süreli rapor mu alacaksın
armaganım Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.648 sağol iyiyim canım ama çok halsizim boğazlarım çok kötü çorbamı içtim eşim işe gitti bende yatıcam birazdan yanınıza gelim yarım saat dedim aşkkelebeği' Alıntı: armağanım geçmiş olsun şimdi daha iyimisin Genişletmek için tıkla ...
sağol iyiyim canım ama çok halsizim boğazlarım çok kötü çorbamı içtim eşim işe gitti bende yatıcam birazdan yanınıza gelim yarım saat dedim aşkkelebeği' Alıntı: armağanım geçmiş olsun şimdi daha iyimisin Genişletmek için tıkla ...
armaganım Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.649 yok kız lafın gelisi dedim nerdeeee uzun süreli rapor verirlermi zaten burada personel az ahhhh keşkeeee nickimi kim yedi' Alıntı: nasıl gitmeyceksin armağancımm uzun süreli rapor mu alacaksın Genişletmek için tıkla ...
yok kız lafın gelisi dedim nerdeeee uzun süreli rapor verirlermi zaten burada personel az ahhhh keşkeeee nickimi kim yedi' Alıntı: nasıl gitmeyceksin armağancımm uzun süreli rapor mu alacaksın Genişletmek için tıkla ...
aşkkelebeği Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #5.650 Kafa' Alıntı: ne bileyim canım ben öyle düşünüyorum sen gerçekten çok iyi kalpli bir insansın yorumlarından bu kolayca anlaşılıyor 🙂 ha evet doğru ben şaşırmışım çift kale değil tek kaleydi kelebeğim hoşgeldin bacım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bacım nörünnnnnnn armaganım' Alıntı: sağol iyiyim canım ama çok halsizim boğazlarım çok kötü çorbamı içtim eşim işe gitti bende yatıcam birazdan yanınıza gelim yarım saat dedim Genişletmek için tıkla ... canım cok gecmıs olsun dıkkat et cok kendınede bebişide😀
Kafa' Alıntı: ne bileyim canım ben öyle düşünüyorum sen gerçekten çok iyi kalpli bir insansın yorumlarından bu kolayca anlaşılıyor 🙂 ha evet doğru ben şaşırmışım çift kale değil tek kaleydi kelebeğim hoşgeldin bacım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bacım nörünnnnnnn armaganım' Alıntı: sağol iyiyim canım ama çok halsizim boğazlarım çok kötü çorbamı içtim eşim işe gitti bende yatıcam birazdan yanınıza gelim yarım saat dedim Genişletmek için tıkla ... canım cok gecmıs olsun dıkkat et cok kendınede bebişide😀