Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çocugumu asla böyle bişeye alıştırmayı düşünmüyorum..herseyin lüksünü yaşamıcak benim çocugum
herseyin en iyisini giymicek en iyisini yemicek..herseyin dozunu bilicek..çok görücek ama çok konusmayacak..Allah niyetlerimizi hayırlısıyla yapmayı nasip etsin..

haklısın cikletim, herşeye hazırlıklı olmak lazım

günaydın kızlar geçmişi okudum geldim

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur arkadaşın

cnm bizimki şımarıklığından değil ailesi iyi yetişmesini istediği için gönderiliyor böle şeylere
yoksa hiç şımarık bir çocuk değil yaşından o kadar büyk davranıyorki.
hepimiz üstüne titriyoruz o yeterki okusun
daha küçükken götürmüşlerdi aşırı davranışları vardı o zamanlar
psikolog demişti çok akıllı ve sığamıyor bir yerlere oyuncakla hiç oynamadı varsa yoksa ingilizce kanallarda çizgi filmlerdi
elinde bir bebek bile görmedim
Allahıma dualar ediyorum benim evladımda böle akıllı olsun die
ama ailenin etkisi çok büyük çocuk evde ne görürse onu yapıo anne kitap okuosa okuo
baba spora gidiosa o da istio.bizikiler alıştırdılar markaya bizde öle giyinirdik abimle çünkü o zamanlar hayat şartarı kolaydı babam tek başına yeterdi
ama annem hep pişmanlık duydu keşke çalışsaydım emekliliğim olsaydı çocuklarımı daha iyi yetilştirebilseydim die.ben hep bunu düşünerek plan yapıorum çalışmak önemli çocuğa bişiyler verebilmek için önemli
ama adam çok zengindir biraz bebeye oturup bakarsın sonra yine devam edersin allah sağlık verdiğince

baldemcim çok sağol canım.
arkadaşına geçmiş olsun dua edicem ona.

Benim babannemin bir lafı var bir bayanın kolunda altın bilezigi olacak;Allah'a şükürler olsun ki hepimiz kültürlüyüz,güzel yerlerde çalışıyoruz ama kızlar benim anlayamadıgım tek bir noktar var;siz çocugunuzu özel okulda okutursmuzun?Ben şahsen özel okula göndermeyi düşünmüyorum bende özel okulda okumadım ama unv mezunuyum benim kuzenim çocugunu özel okula göndermek için çalışıyor bana çok saçma geliyor ben iyi bir devlet okuluna gönderirim gerekirsede kurslarla takviye yaptırırım Esen sana katılıyorum kitap okuma sevgimi babama borçluyum temizligi,düzeni anneme aile çok çok önemli bir faktör

bende kendi işim olduğu için çalışmak durumundayım ama iş yerim anneme çok yakın gün içinde sık sık yanıma gelir zaten çok ayrı olmayız