Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzum sana mesaj attım, dünkü cicek fırsatıyla ilgili

tesadüf özel okulun kalitesine göre değişiyorudr
burda ki okullarda hep senin dediğin tarz şımarık ve kendini geliştiremeyen öğrenciler var
mesela puanını sırf para ödüolar die yükseltiyorlar ders notlarını fln
ilden ile bu özel ve devlet ayırımı değişiyordur die düşünüyorum

kızlar daha öncede dedim biz orta halli bir aileyiz ama hani şükür babam malvarlıgı var birazsda olsa şimdiden yatırmların heppsini kardeşimn üzerine yapıyor neymiş okumaya gönlü olmadıgı ıcın özel okula gitcekmiş okadr şımarık yetiştiki mesela yoku bılmıyor cok ukela gecen babam bana biz olursa ölürsek kardeşini okutursunuz diyor tamm okuturuzda özel okulda degıl kardeşim hiç aile kıymeti bılmıyor babama hep laf cevırıyor heleki anneme bir görsenz tam dayaklık ama bizim aılenn tek oglu olunca ve dedemın ısımın alınca cok sınarık yetişti 10 yaşnda motor alındı cebnde iki tane cep telefonu vardr kı hala var babam ona araba kullandıyor istedigi bütün tatil sitelerini dolaşıyor ama cok üzecek babamı bılmıyor babam hala oglumda oglum soyumu sürderecek diyor

ve ben bu erkek oglum oldu mantıgını cok küçük fikir buluyorum....söyleyince sen kardeşini çekemiyorsun diyorlar yahu insan kardeşiini kıskanır mı ben onun herşeyden önce iyi bir kul,evlat,vatana millete hayırlı bir insan olmasını istiyorum. üstelik çok zeki bir çocuk ama aklını hep yanlış yerde kullanıyordilerim düzelir

çok yanlış yapıyor dediğin gibi üzer. inşallah üzmez ama. Anne baba olunca bazı durumlarda insanın gözü tam görmüyormu ya 🙁

burdanmı attın canım gelmedi.

hotmailine attım canım

ah canım daha dur sizinki daha kücük
benim dayım 7 kızdan sonra doğmuş sen bi de onu görüceksin
sonunda dedem 1 oğlum olacağına 7 kızım daha olsaydı dedi
sonradan anlıyorlar maalesef