Tşk ederim kızlar her yerin ağrısı başka midede berbat valla kum nasıl ökülür bilmiyorum hani belirileri nasıl sadece arada birşey geliyor kramp gibi sık sık üstü süte sonra biraz sonra tekrar öğğğğ pis ağrı 🙂
kelllebek hu görende herkeste var sancak no yok hemen açıklama patltayım buraya geldiğinde göüşebilmek adına veriştik
ayrıca tanımadığın numaraya bile çok sempatik açtın hemen bildin zate
oo çok kaynatıız senle arada ararsın kız
ay kelebek eşime dedim arkadaşım iç iki kaşık soğuk süt dedi oda sen sıcağı içemiyorsun soğuk nasıl içsen valla yarım çay bardka diktim ama banamasın demedi soda içtim yok bu ille arıza çıkarcak ya geçmiyor mikrop
Bizde de çilekli muzlu muhabbeti olmuştu 🙂)
Canım yine olumlu bir konuşma geçmiş, o nedenle sen bildiğini yap bence, aslında eşinede senin gibi bir rüya lazım, eminim o zaman sakın kullanma der. Babalık konusunu zannedersem hiç aklına getirmemiş dolayısıya çokta önemsemiyor ama bi hissetse çok farklı düşünür. Benim eşimde hergün olsa hiç hayır demezdi, ama bebekten sonra ilk 3 ay dikkat etmek lazım dedim, şimdi çok dikkatli davranıyor.
huzurum rüyan çok güzel ALlahım tez zamanda aranıza ufak bi mi,safir nasip etsinn..bebek özlemi var sende huzurummm..en yakın zamanda inşallahhh 🙂
birsürü teyzeleri olcakk bebişin 🙂
Huzurum rüyan hayır olsun inşallah. çok güzel bi rüya görmüşsün. hep konuşuyoruz ediyoruz ya burda sende düşünüyosun rüyana kadar gelmiş 🙂 rABbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
çok sağolun tatlılar Allah hepimize nasip etsin..
canım geçmiş olsun tekrar. inşallah tamamen atlatırsın.
ikiz olursa zorluk çekersin biraz ama çok gzüel olur beeee
süpersin
konuşamadık bir kaç gündür sankim ya ben hemencik özlüom sizi bagımlı oldum aa sayii gecen gecede rüyamda şıpıdık seni gördümm söylemeyi unuttum
canım geçmiş olsun tekrar. inşallah tamamen atlatırsın.
ikiz olursa zorluk çekersin biraz ama çok gzüel olur beeee[/QUOTE]
Saol canımcım.
İkiz geni anneden geliyormuş, niki söledi, dolayısıyla bu durumda pek mümkün gözükmüyor bizde ikiz yok çünkü.
Eşimin kuzeninde var sadece...
Bizde de çilekli muzlu muhabbeti olmuştu 🙂)
Canım yine olumlu bir konuşma geçmiş, o nedenle sen bildiğini yap bence, aslında eşinede senin gibi bir rüya lazım, eminim o zaman sakın kullanma der. Babalık konusunu zannedersem hiç aklına getirmemiş dolayısıya çokta önemsemiyor ama bi hissetse çok farklı düşünür. Benim eşimde hergün olsa hiç hayır demezdi, ama bebekten sonra ilk 3 ay dikkat etmek lazım dedim, şimdi çok dikkatli davranıyor.
babalık falan aklına getiriyorda insan yaşı ileri olunca herşeyi daha çok hesaplıyor ikracım ondan birazda bizim sıkıntımız.
şu geçiş dönemini atlatsaydık iyi olacaktı bi de ev arama telaşımız var ikisi denk geldi baya stresliyim...