Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim eşim dökmüştü onunda ara ara ağrısı oluyodu. karnı ağrıyodu. yanlarına vuruyodu. bazen sancısı çok beter oluyodu. soğuk soğuk terliyodu.

süpersin
konuşamadık bir kaç gündür sankim ya ben hemencik özlüom sizi bagımlı oldum aa sayii gecen gecede rüyamda şıpıdık seni gördümm söylemeyi unuttum

hayrolsun nasıl gördün canım. beni bugün rüyasında gören üçüncü kişisin. annem kankimde görmüş sabah sabah aradılar hemen. onlar kötü görmüşler 🙁

şıpı ya korkarım öyle şeylerden iğnedne aklım çııyor sırf iğne yüzünden çrkiyorum deli gibi doktora gidipte iğnesiz dönmediğim için psikolojik gitmek gelmiyor içimden

ben bilemedim ya kınıyorum kendimi

şıpı ya korkarım öyle şeylerden iğnedne aklım çııyor sırf iğne yüzünden çrkiyorum deli gibi doktora gidipte iğnesiz dönmediğim için psikolojik gitmek gelmiyor içimden

canım bende çok korkuyorum. kan veremiyorum iğne yapılıcak diye kendimi kasmaktan kan gelmiyor mesela. damlayla zor alırlar
ama böle düşünüp gitmemezlik yapınca daha beter oluyo işte. zamanında gitmek en iyisi.

hayrolsun nasıl gördün canım. beni bugün rüyasında gören üçüncü kişisin. annem kankimde görmüş sabah sabah aradılar hemen. onlar kötü görmüşler 🙁

şıpıdık kötü görmedim ben senn yanına gelıyorum ama bir türlü bulaşamıyoruz işten izin vermıyorlarmış sana sonra ben senı arıyorum gıdıyorum bıdakıne grsz diye sen yetışıosun hızır gıbı düğüne gidios ben orda eskiden beni seven bi cocuk vardı onu görüom (nealaka) sonra kalkıyoruz ancak ben sana ulaşmak icin bir yokuş cıkıyorum cok dik bir yokuş böyle işte belirli bir anlamı yok ama seni gördüğüme sevndim

Hayır olsun canım. Bak düğüne gidiyoruz diye işi bırakıp koşmuşum. Bana yeterki düğün dernek oynama olsun