canım nedense hep kız geçiyor aklımda o yüzden erkek ismi düşünmedim hiç 🙂
ama kız olursa eğer eylülde doğarsa eylül ismi olabilir ama daha kesin karar vermiş değiliz tabikide 🙂eşimle dün konuştuk oda eylül'ü beğendi ama bakalım ya hayırlıysa bi haber alalımda 🙂
hamile kızçeler ne kadar zamanda öğrendiniz hamile olup olmadıgınızı acaba ?
Kelebek Annemin rüyasıda buna çok benziyor. Biyere düğüne gitmişiz annemle. bEN yüksek biyerde oturuyomuş. Annem filan bana yetişmeye çalışıyomuş hadi gidelim falan demek için. Sonra ben kayık sandal gibi bişeye binip kayboluyomuşum 🙁 Rüyaların tersi çkıar yükseklerdeyim dibe vurcam galiba
hayır olsun hayra yor şıpıdıkım bence her şey güsel olacak senn için herşeyin başı ınanmak
kızlar bundan bir kaç sene önce the secret kitabını okumuştum cokbegenmıstım diyorduki hayat sizin düşüncelerinizden ibaret olumlu düşünmeye sevk ediyor insanları ben okumanızı tavsiye ederim
Şıpıdıkım benide kuzenim ve arkadaşım görmüş, ikisiylede düğün için alışveriş yapıyormuşuz, biz bebeğe yormuştuk...
Kafacım ben 5 gün önce idrar testiyle öğrenmiştim aslında hiçbir belirtide yoktu, ilaç vermişti doktor ilk önce test yap sonra kullan demişti, 2. çizgi silik çıkınca şaşırmıştım çünkü hiç beklemiyordum. Bi kaç gün sonrada kanda çıktı.
hayır olsun hayra yor şıpıdıkım bence her şey güsel olacak senn için herşeyin başı ınanmak
kızlar bundan bir kaç sene önce the secret kitabını okumuştum cokbegenmıstım diyorduki hayat sizin düşüncelerinizden ibaret olumlu düşünmeye sevk ediyor insanları ben okumanızı tavsiye ederim