Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yani10-12 gün var canım adetime..benimde yumutla dönemim değil heralde bu günler ..ayrıca senin gibi adetten hemen sonra değil önce oldu 🙁

ayh kafam çok karıştı valla ya 🙁

canım en zor zamanlar bu belirsizlik zamanları. hiç boşuna test falan alma. zamanı gelmeden öğrenemiyorsun. mecburen sabredecğiz 10 gün kadar. en az snein kadar meraklıyız.

kızlar sizde anlatn komik iş anılarınızı buarada anlatıgım benm iş yermde olmadı buraya tayınle gelen arkd.anlatmıştı ama burdada cok komık şeyler oluyor
bitane daha anlatım
ben önceden sekreterlik yaparken herkes şikayete idareye gelirdi birgün öyle bir kadın geldi nasıl bagırıyor diyorum bayan sessiz olun ben yardımcı olucam dinlemiyor nasıl bagırıyor herkesi ayaklandırdı böyle birde kıyamm köylü insanı belliki dr.ilgilenmemiş ben kadına moral vermeye calısıyorum siz sessiz olun ben yardım ederim size o sırada kadın boynuma sarılıp aglamaya basladı ben şokkkktayım kadının sırtını sıvazlıom herkes kapıları acmış bize bakıyor ve gülüyor hatta ahmet diye bir arkd.var odadaki arkd.cagırıyor bak bak bunu görmen lazım diye herkes cok gülmüştü hatta personeller aşkkelebeği benim moralim beni teslli et demeye baslamıslardı çok komıktı kızlar resmen hastayla böyle sarmaş dolaş olduk