🙂) Sarılalım sıkı sıkı...
Ama ben sinirlenmiştim, çıkıncada eşime patlamıştım yani o an biri çıksaydı sarılmak yerine patlatırdım bitane heralde.
Kan vermeye indim kızlar burç yorumu okuyor, deli olmuştum...
şıpıdıkım dr.anlaman için inan bana acilde 2 saat kalman yeterli bir süre sonra zaten sinirlerin harap oluyor o kadr çeşit insanlar varki mesela ben veznede calısıyorum sıra verıyorum ilk işe basladıgım zaman hasta geliyor sıraalmak için ortopediye sıra istiyor kalmadı diyoruz kulak burun bogaza ıstıyor kalmadı dıyoruz (cunku bu sıralar cabuk bıtıyor ) ozaman hangisi varsa ver iştee diyor kafana karne çarpanlar,tükürenler,tıksıran çeşit çeşit insan ve gercekten bir süre sonra bunalıma giriyorsun insan bunalımına
abla hangisi boşsa ver diyolar demek
Allah orda çalışanlarada yardım etsin sabır versin hastalarada.
ay herşeyi anlıyorumda o tükürenler tıksıranlar ne ya.
en gıcık olduğum şey birinin birine tükürmesi midem bulandı 😀
aklıma geldi dünmü ne birisi dert köşesine konu açmış.
babası kızı bişi yaparken yakalaşım kızına balgam atmış ay yarabbim yaaaaa.
gerçi o kesin kafa buluyodur 😀
🙂) Sarılalım sıkı sıkı...
Ama ben sinirlenmiştim, çıkıncada eşime patlamıştım yani o an biri çıksaydı sarılmak yerine patlatırdım bitane heralde.
Kan vermeye indim kızlar burç yorumu okuyor, deli olmuştum...
Kardeşim yoğun bakımda yatarken annem terliğiyle doktora vurmuştu
benim oğlum içerde bir sürü saydı en son tak etti terliği ayağından çıkardığı gibi doktora tabi bir sürü millet toplandı şikayetçi oldu felan işte çaresizlik üzüntü hepsi bir arada olunca herşey oluyor
akşama ne yemek var kızlarr. bu akşam annem ve ablamlar gelecek çaya. akşama taze fasulye ile tarhana çorbası yapayım diyorum. çaya ne yapsam pratik bilemedim. olmadı giderken bişeyler alırım. bim deki kurabiyeler çok güzel kızlar denedinizmi
abla hangisi boşsa ver diyolar demek
Allah orda çalışanlarada yardım etsin sabır versin hastalarada.
ay herşeyi anlıyorumda o tükürenler tıksıranlar ne ya.
en gıcık olduğum şey birinin birine tükürmesi midem bulandı 😀
aklıma geldi dünmü ne birisi dert köşesine konu açmış.
babası kızı bişi yaparken yakalaşım kızına balgam atmış ay yarabbim yaaaaa.
gerçi o kesin kafa buluyodur 😀
akşama ne yemek var kızlarr. bu akşam annem ve ablamlar gelecek çaya. akşama taze fasulye ile tarhana çorbası yapayım diyorum. çaya ne yapsam pratik bilemedim. olmadı giderken bişeyler alırım. bim deki kurabiyeler çok güzel kızlar denedinizmi
bugün kayınvalidem yapıcak kendini iyi hissediyor bir kaç gündür.
bezelye pilav. bende gidince cacık yaparım tamamdır.
evet bimdekileri denedim çok güzeller.