Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

doğaçlama gelişiyor ama genelde o komik müşterilerinden bahsediyor bende gelen gidenden konu sıkıntısı yaşamadık şuana kadar

valla zor kuruyor kışın bazen birikiyor iki takımıda yıkıyorum bu sefer yzlıkara kalıyor

iyi olmuş burnu sürtmüş bizim alışveriş uzun sürdü avm kapanıyordu bir o kalmıştı sonra ben sana alacağım dedim alamdım ya hatırlattığın iyi oldu bende alayım da sözümü tutmuş olayım

hep iş hep işte olmuyor yani bu tarz bişey demeside saçma zaten aşağıdaydık çay felan içtik çıktık yeternixce oturup konuştuk kendimde arıyorum niye konuşmuyurmuyum ben diye ama düşünce saçma geliyor

gün içinde çalıştığı için eskisi gibi konuşamıyoruz bizde. sadece birbirimizden haberdar olmak için nasılsın nasıl gidiyor falan. birde mutlaka işten çıkarken ve eve geldiğimde işe geldiğimde haber vermem lazım kıyamet kopuyor yoksa.

eve gidince duruma göre değişiyor. bazen oyun oynuyor hiç konuşmuyoruz. bazen onun pc işleri oluyor formları. onları birlikte giriyoruz.o söylüyor ben yazıyorum excele .geri kalan zamanda ordan burdan bebekten. ama çok yoğun bir sohbet değil.

amin canım. cümlemizin annelerine ailelerine uzun ömür versin rabbim.
çok güzel düşünmüşsün. Kardeşin erkekmi. erkekler tam böle incelikleri bilmiyolar cidden.
benim kardeşimde deyim yerindese henüz eğilmemiş bir odun haha

ben eve pc pek istemiyorum kaynımın hesaplara felan bakacağı zaman genelde
bende pzt cumartesi pazar hariç tv kapıcam bakalım n tür sohpetler çıkacak ortaya
yorgu hargın bir yerede gidilmyorki oturmaya