akşam kocalarınızla ne tür sohpetler ediyorsunuz
yani yemekten sonra vakit nasıl geçiyor
akşam eşim ne dese hiç konuşamıyoruz günün 12 satnini 6 telde arayarak geçirdiği için eve gidince knouşacak bişey bulamıyorum nedense yani yemek yerkende konuşuyuz sonrası için tv bakıyoruz
benimkide nişan bohçasında bana aldırmadı. işte yarın alırız birgün alırız dedi dedi erteledi. sonra ben kendim alırım falan dedi. bana aldırmamak için elinden geleni yaptı. kendi kafama göre alcam ozaman dedi. öle alırsan giymem ben beğenim dedi.
şimdi bir pijamayla yatıyo kalkıyo 🙂 yıkıyom kurutuyom giyiyo haha aldırmadığına pişman oldu
benimkide nişan bohçasında bana aldırmadı. işte yarın alırız birgün alırız dedi dedi erteledi. sonra ben kendim alırım falan dedi. bana aldırmamak için elinden geleni yaptı. kendi kafama göre alcam ozaman dedi. öle alırsan giymem ben beğenim dedi.
şimdi bir pijamayla yatıyo kalkıyo 🙂 yıkıyom kurutuyom giyiyo haha aldırmadığına pişman oldu
iyi olmuş burnu sürtmüş bizim alışveriş uzun sürdü avm kapanıyordu bir o kalmıştı sonra ben sana alacağım dedim alamdım ya hatırlattığın iyi oldu bende alayım da sözümü tutmuş olayım
hep iş hep işte olmuyor yani bu tarz bişey demeside saçma zaten aşağıdaydık çay felan içtik çıktık yeternixce oturup konuştuk kendimde arıyorum niye konuşmuyurmuyum ben diye ama düşünce saçma geliyor
akşam kocalarınızla ne tür sohpetler ediyorsunuz
yani yemekten sonra vakit nasıl geçiyor
akşam eşim ne dese hiç konuşamıyoruz günün 12 satnini 6 telde arayarak geçirdiği için eve gidince knouşacak bişey bulamıyorum nedense yani yemek yerkende konuşuyuz sonrası için tv bakıyoruz
gün içinde çalıştığı için eskisi gibi konuşamıyoruz bizde. sadece birbirimizden haberdar olmak için nasılsın nasıl gidiyor falan. birde mutlaka işten çıkarken ve eve geldiğimde işe geldiğimde haber vermem lazım kıyamet kopuyor yoksa.
eve gidince duruma göre değişiyor. bazen oyun oynuyor hiç konuşmuyoruz. bazen onun pc işleri oluyor formları. onları birlikte giriyoruz.o söylüyor ben yazıyorum excele .geri kalan zamanda ordan burdan bebekten. ama çok yoğun bir sohbet değil.
şıpıııııııı 🙂 birlikte geçireceğiniz daha uzun yıllar olsun uzun ömürler versin allah
bende annenelr gününde kardeşim adına sözde isenderundan kargo gelyor gibi hazırlamıştım çanta ve ayakkabı
tani annem sanki senin parmağın var demişti çünkü kardeşim bu tur inceliklerden pek anlamaz ama yinede orda ismi ili görünce sevindi inandı gerçekçi olmuştu
amin canım. cümlemizin annelerine ailelerine uzun ömür versin rabbim.
çok güzel düşünmüşsün. Kardeşin erkekmi. erkekler tam böle incelikleri bilmiyolar cidden.
benim kardeşimde deyim yerindese henüz eğilmemiş bir odun haha
ben eve pc pek istemiyorum kaynımın hesaplara felan bakacağı zaman genelde
bende pzt cumartesi pazar hariç tv kapıcam bakalım n tür sohpetler çıkacak ortaya
yorgu hargın bir yerede gidilmyorki oturmaya