Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayşe kulin hayat dürbünümde serisini okudum 2 kitabı evet çok akıcı dili var çok güzel anlatıo
krıstın hannah okudum kış bahçesi o iyi gitti ama ateşböceği yolu güzel değildi çok zr okudum.yani güzel değildi değilde akıcı değildi

şıpıdık sizin puzzle ne alemde bitirmediniz mi hala?

hiç sorma 🙁 onun başına kötü bişey geldi. cuma günü mantı yapmıştım ya. eşimle sosu yüzünden tartışırken bir tabak mantının yarısı yere döküldü bi kısmıda puzzle ın üstüne döküldü 🙁 oKadar canım sıkıldı ki anlatamam bi anda çöktüm okadar emeğim gitti diye. biliyosun bayramdan beri tek başıma uğraşıyodum ve çok az kalmıştı. 🙁 Bende sinirlendim hepsini karıştırdım. Eşimde üzüldü öle olunca. Baktı tek tek bazılarının üstüne çok az gelmiş. bezle temizledi filan. Sana istersen yeni alim ben bunu bitiricem dedi. Okadar emeğin var bunda falan diye. Kendini suçlu hissetti. yARIsını yaptı yarısı yapmayı bekliyor ama benim içimden hiç onu yapmak gelmiyor 🙁

meleklerim ben geldim bugün misafir akın etti odaya gelemedim bir türlü birde babaannem geldi onu dr.çıkarttık derken şimdi gelebildim napıyorsunuz neler kaynattınız bakalım

geldim beya geldim

aman kuzular benim işler çok yoğun o yüzden sabahtan başlıyorum akşam gene mesaideydim full time yani

Allah yardımcın olsun canım ya 🙁 Seninde akşamları mesai kötü 🙁(

kızlar size bişi söylicem

Allahtan bir mani çıkmazsa ben 1 şubatta alman konsolosluğunda işe başlıyorum

Oyyyyyy süper bi haber bu...İnşallah gönlüne göre olur baldem...

eşin ince davranmış ne güsel işte şıpıdıkım aferin ona 😀 beraber yaparsınız artık ne güzel işte