hiç sorma 🙁 onun başına kötü bişey geldi. cuma günü mantı yapmıştım ya. eşimle sosu yüzünden tartışırken bir tabak mantının yarısı yere döküldü bi kısmıda puzzle ın üstüne döküldü 🙁 oKadar canım sıkıldı ki anlatamam bi anda çöktüm okadar emeğim gitti diye. biliyosun bayramdan beri tek başıma uğraşıyodum ve çok az kalmıştı. 🙁 Bende sinirlendim hepsini karıştırdım. Eşimde üzüldü öle olunca. Baktı tek tek bazılarının üstüne çok az gelmiş. bezle temizledi filan. Sana istersen yeni alim ben bunu bitiricem dedi. Okadar emeğin var bunda falan diye. Kendini suçlu hissetti. yARIsını yaptı yarısı yapmayı bekliyor ama benim içimden hiç onu yapmak gelmiyor 🙁
haydaaa🙁🙁
eğer puzzle kabarmadıysa o zaman yine yapıştırabilirsin de eğer kabardıysa yapışmazda artık üzüldüm ya, insan bitecek diye heyecan yapıo çünkü🙁
biz yaptıştırdık ama hala çerçeveletemedik. yenisini alıcaz onu ben kendim yapıcam cünkü artık eşim sık sık geç gelicek eve, şuanda danışmanlık yaptığı şirkete geçme durumu var
baldem hayırlı olsun cok sevndım cok guselll birde dün akşamdua ettim arkd. için hayrlısıyla bır an önce saglıgına kavussun diye inşallah bugün dahada iyidir haberdar et bizi
allah razı olsun, ilk maaşımı beraber çarçur har vur yaparız artık kızlar
çalışma saatleri harika ya, pazartesi, salı, perşembe 8-16, çarşamba 8:00-14:00 ve cuma günleri iseeeeeeeee 08:00 - 12:00😀
kızlar dün annemlere gittim kardeşimin dersane öğretmeni babamı cagırmış eline bir kagıt sıkıstırmış kagıdı aldım okuyorum ve size yazıyorum
1-telefon elinden alınacak
2-bilgisayar yasaklanacak
3-her gün kitap okuyacak ve okuduklarını size anlatacak
4-her gün 150 test çözecek (150 diyorum çünkü oglunuuz ders çalışma konusunda tembel)
böyle 5,6 diye gidiyor ailem çok kızmış birde babama demiş siz çocugunuz cok sımaraık yetıstırmışssınz dıye babam dün keşkeler içinde kıvranıyordu çok üzülmüş daha dün konuşmuştuk sizle biliyrsunuz inşallh düzelr bundan sonra
haydaaa🙁🙁
eğer puzzle kabarmadıysa o zaman yine yapıştırabilirsin de eğer kabardıysa yapışmazda artık üzüldüm ya, insan bitecek diye heyecan yapıo çünkü🙁
biz yaptıştırdık ama hala çerçeveletemedik. yenisini alıcaz onu ben kendim yapıcam cünkü artık eşim sık sık geç gelicek eve, şuanda danışmanlık yaptığı şirkete geçme durumu var
hayırlısı olsun eşin içinde inşallah.
baldem ben o puzzle dan soğudum işte. ne bakasım geliyo ne yapasım. puzzle bitse bile ona baktıkça sanki o günü hatırlıcam hep gibi. o gün tartışmıştık falan filan çok gereksiz şeyler oldu işte. eşim yapıyosa yapsın. salondaki yemek masasının üstünde yapıyodum ben orayı kullanmıyoruz diye. ben müsait bi zamanda yeni puzzle alıcam bide puzzle için halı alıcam. Onlar çok pratik oluyomuş.
allah razı olsun, ilk maaşımı beraber çarçur har vur yaparız artık kızlar
çalışma saatleri harika ya, pazartesi, salı, perşembe 8-16, çarşamba 8:00-14:00 ve cuma günleri iseeeeeeeee 08:00 - 12:00😀
kızlar dün annemlere gittim kardeşimin dersane öğretmeni babamı cagırmış eline bir kagıt sıkıstırmış kagıdı aldım okuyorum ve size yazıyorum
1-telefon elinden alınacak
2-bilgisayar yasaklanacak
3-her gün kitap okuyacak ve okuduklarını size anlatacak
4-her gün 150 test çözecek (150 diyorum çünkü oglunuuz ders çalışma konusunda tembel)
böyle 5,6 diye gidiyor ailem çok kızmış birde babama demiş siz çocugunuz cok sımaraık yetıstırmışssınz dıye babam dün keşkeler içinde kıvranıyordu çok üzülmüş daha dün konuşmuştuk sizle biliyrsunuz inşallh düzelr bundan sonra
hayırlısı olsun eşin içinde inşallah.
baldem ben o puzzle dan soğudum işte. ne bakasım geliyo ne yapasım. puzzle bitse bile ona baktıkça sanki o günü hatırlıcam hep gibi. o gün tartışmıştık falan filan çok gereksiz şeyler oldu işte. eşim yapıyosa yapsın. salondaki yemek masasının üstünde yapıyodum ben orayı kullanmıyoruz diye. ben müsait bi zamanda yeni puzzle alıcam bide puzzle için halı alıcam. Onlar çok pratik oluyomuş.
evet canım ama cok pahalı ya halılar biz de baktık 40 küsürdü
eşimde çerçeve gibi bişey yaptırdı 10 liraya onun icinde yapıcam yenisini
istediğin yere taşırsın bununla dedi
eğer soğuduysan yapma canım, hiçbişey tatlı canından daha mühim değil