allah razı olsun, ilk maaşımı beraber çarçur har vur yaparız artık kızlar
çalışma saatleri harika ya, pazartesi, salı, perşembe 8-16, çarşamba 8:00-14:00 ve cuma günleri iseeeeeeeee 08:00 - 12:00😀
oh be baldem sonunda rahat bir iş buldun. çalışan bir bayan için süper saatler. allahın izniyle çok rahat edersin evine eşine rahat rahat vakit ayırabilirsin.
allah razı olsun, ilk maaşımı beraber çarçur har vur yaparız artık kızlar
çalışma saatleri harika ya, pazartesi, salı, perşembe 8-16, çarşamba 8:00-14:00 ve cuma günleri iseeeeeeeee 08:00 - 12:00😀
oh be baldem sonunda rahat bir iş buldun. çalışan bir bayan için süper saatler. allahın izniyle çok rahat edersin evine eşine rahat rahat vakit ayırabilirsin.
bizde bir kaç kre gittik oda rastgeldik diye . ben gün çinde ne yapacaksam marketten alıp geliyorum. toplu sebze alışveirşi yapmıyoruz kalıyor çürüyor diye.
yok canım bende düşünmüyorum artık, alman devleti zaten doğum yaptıkdan sonra kadınlara 1 sene maaşını ödüyor baby break diyolar istersen 3 yıl da izin alabilirsin ama bunun 2 senesi o zaman da asgari ücret alıyorsun
çiklet kolay değil hem ev hem iş gercekten yogun gecıyor günlerimiz bizde marketten alıyoruz evımızın altında büyük market vr aam her zaman taze seyler bulunmuyor o yüzden bugun pazara cıkmam daha karlı ve bereketlı olacak 😀