annesi sürekli yünlü şeyleri kaldırıyo evi temizliyo 1 haftadır iyi ama yemek yemiyomus..süt içiyomus sürekli..çok şükür hastanelik olmamış..
sağol canım benim
ıslatalım kuzum, sene başında başvurmuştum nişanlıyken sınava da girmiştim ama anca sonuçlandı canım
eşim diyor sene sonunda ayrılırsın işte bir ay gezersin kendini toparlarsın sonra başlarsın düşünmesi bile güzel geliyo
çiklet cok sevındım iyi olmsına dahada iyi olur sen üzülme gönlünü ferah tut
kızlar öğlen pazardan köy yumurtası,ev ekmeği,kırmızı lahana,turp,kereviz aldım bu kadar marketten sıkmalık portakal alırım orda güsel oluyor bu kadar bu akşam nasipse kereviz yapacagım
bende öyle düşünüyorum akşama yaparım diye çok acıktım ve acayip caım çekti..
nişasta almam lazım eksiğim o ..baldem bu tarif tam ölçekli dimi kuzum..ellerine sağlık ayrıca paylaştıgın için
hoşgeldin armiii...ahh şöyle bi yasa gelsede polislere hamilelik izni verilse 9 ay..işiniz stresli iş sonucta
sürekli ayaktamısın yoksa oturarakmı çalışıyorsun..bide nöbet yazmaları çok sinir bozucu ondan uyudun bu kadr
ağzından bal damlıyor ciklettt
bu sefer eşim yanımdaya çok dokunmuyor işte bile çoğu zaman yanımda
doğuda masa başı suan işim ama
hiç belli olmuyor bazen ekstra nöbet ve devriye bile yazıyorlar
hoşgeldin armiii...ahh şöyle bi yasa gelsede polislere hamilelik izni verilse 9 ay..işiniz stresli iş sonucta
sürekli ayaktamısın yoksa oturarakmı çalışıyorsun..bide nöbet yazmaları çok sinir bozucu ondan uyudun bu kadr