M mormenekşem Forum Okuru 14 Aralık 2011 #6.151 kızlar napıyosunuz yaa ben bugün hiç iyi değilim yaa uyuyuvericem şimdi burdaaaaa
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #6.152 sahile uzan' Alıntı: soğanı tahtada daha koku çıkana kadar tak tak tak çok hızlı soyarım doğrarım rondoyu aç tak fişe kullan yıka kaldır daha çok uğraştırıcı narı denedim kaşığın arkasıyla olmadı ya tek tek elimle yaptım Genişletmek için tıkla ... nasıl olmadı kız ben artık hep öyle yapıyorum olmadığı hiç olmadı patır patır dökülüyorlar kepçeyle vuruyorum ben
sahile uzan' Alıntı: soğanı tahtada daha koku çıkana kadar tak tak tak çok hızlı soyarım doğrarım rondoyu aç tak fişe kullan yıka kaldır daha çok uğraştırıcı narı denedim kaşığın arkasıyla olmadı ya tek tek elimle yaptım Genişletmek için tıkla ... nasıl olmadı kız ben artık hep öyle yapıyorum olmadığı hiç olmadı patır patır dökülüyorlar kepçeyle vuruyorum ben
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #6.154 bize gelmeyen son fatura yani su faturasıda dün geldi 14 tl
pineapples Hamiş Melek 14 Aralık 2011 #6.156 tesaduf' Alıntı: bize gelmeyen son fatura yani su faturasıda dün geldi 14 tl Genişletmek için tıkla ... aman ne az geçmiş kuzum bana 29 geldi su
tesaduf' Alıntı: bize gelmeyen son fatura yani su faturasıda dün geldi 14 tl Genişletmek için tıkla ... aman ne az geçmiş kuzum bana 29 geldi su
B baldem Forum Okuru 14 Aralık 2011 #6.157 cikletimnerde' Alıntı: bende öyle düşünüyorum akşama yaparım diye çok acıktım ve acayip caım çekti.. nişasta almam lazım eksiğim o ..baldem bu tarif tam ölçekli dimi kuzum..ellerine sağlık ayrıca paylaştıgın için Genişletmek için tıkla ... tarifte yazan ölçüleri birebir kullandım canımcım twettysale' Alıntı: Baldem devlet işi mi canım?Nereye baslıyorsun? Genişletmek için tıkla ... alman konsolosluğunda başlıyorum canım, devlet memuru olarak ama almanyadan
cikletimnerde' Alıntı: bende öyle düşünüyorum akşama yaparım diye çok acıktım ve acayip caım çekti.. nişasta almam lazım eksiğim o ..baldem bu tarif tam ölçekli dimi kuzum..ellerine sağlık ayrıca paylaştıgın için Genişletmek için tıkla ... tarifte yazan ölçüleri birebir kullandım canımcım twettysale' Alıntı: Baldem devlet işi mi canım?Nereye baslıyorsun? Genişletmek için tıkla ... alman konsolosluğunda başlıyorum canım, devlet memuru olarak ama almanyadan
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #6.158 aşkkelebeği' Alıntı: tesadüf dün ekle dedin ama bulamadım benseni face te bende ekli olmayan bir sen varsın tesadüfüm sen ekle beni Genişletmek için tıkla ... bendede kimse yok mail adresinden bulabilirsem eklerim canım
aşkkelebeği' Alıntı: tesadüf dün ekle dedin ama bulamadım benseni face te bende ekli olmayan bir sen varsın tesadüfüm sen ekle beni Genişletmek için tıkla ... bendede kimse yok mail adresinden bulabilirsem eklerim canım
tesadüf Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #6.159 baldem' Alıntı: tarifte yazan ölçüleri birebir kullandım canımcım alman konsolosluğunda başlıyorum canım, devlet memuru olarak ama almanyadan Genişletmek için tıkla ... bende bunu yapmaya karar verdim canım sağol fikir için Son olarak birşey sorayım evde mısır nişastasıda var buğday nişastasıda hangisini kullanacağım
baldem' Alıntı: tarifte yazan ölçüleri birebir kullandım canımcım alman konsolosluğunda başlıyorum canım, devlet memuru olarak ama almanyadan Genişletmek için tıkla ... bende bunu yapmaya karar verdim canım sağol fikir için Son olarak birşey sorayım evde mısır nişastasıda var buğday nişastasıda hangisini kullanacağım